Acum citesti
SkirtBike 2014 va avea loc simultan în 7 orașe din România

Ziua de 2 iunie 2013 a fost declarată “Ziua Națională Skirtbike” sau “Ziua Biciclistelor”, când peste 2.000 de femei au pedalat simultan în 10 orașe din România, în ciuda vremii ploioase din toată țara. Povestea continuă și în acest an, astfel că pe 6 iulie, în Alba Iulia, Baia Mare, Brașov, București, Cluj, Deva și Iași va avea loc promenada biciclistelor, o plimbare adresată tuturor femeilor pentru care bicicleta reprezintă un mijloc de transport alternativ, o expresie a frumuseții și a libertății de mișcare.

Afis SkirtBike 2014

Pentru locuitorii Capitalei, SkirtBike și Roaba de Cultură vă invită la Palatul Copiilor (Bd. Tineretului, nr 60), începând cu ora 15. Defilarea se va face de la ora 16 pe următorul traseu: Bd. Tineretului- Bd. Dimitrie Cantemir-Piața Unirii-Piața Universității-Piața Romană–Piața Victoriei–Bd. Aviatorilor–Parcul Herăstrău–Roaba de Cultură (intrarea Pescăruș). Provocarea organizatorilor este ca participantele să tipărească și să lipească de bicicletă un mesaj care să le încurajeze și inspire pe femeile care n-au descoperit încă frumusețea mersului pe două roți. Inventivitatea va fi apreciată, însă organizatorii vin și cu câteva idei, cum ar fi: “Pedalez pentru un București mai puțin poluat”, “Pedalez din drag de bicicletă”, “Pedalez pentru un București optimist” și lista poate continua.

Evenimentul se va încheia la Roaba de Cultură, unde organizatorii au pregătit câteva surprize, candy bar, tombole și concursuri cu premii oferite de sponsori, cycle chic fashion show, concert, shopping pe bicicletă la Atelierul de handmade, unde peste 15 artiști și-au anunțat prezența, dans și multă multă distracție! Drag de Om te invită după defilare la un atelier de art terapie special creat pentru bicicliste, iar cu scop caritabil, Limonada lui Iulian va răcori participantele la promenadă, banii urmând a fi donați Secţiei de Oncopediatrie a Spitalului Marie Curie.

N-ai bicicletă încă și dorești să participi la SkirtBike? 70 de biciclete I’Velo& StudentObike vor putea fi închiriate gratuit pe parcursul evenimentului și dacă ești printre norocoase, ai șansa să pleci pe una din bicicletele oferite de La vita e velo și NESCAFÉ 3in1.

TEASER SKIRTBIKE 2014 from SkirtBike on Vimeo.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen + one =