Acum citesti
Sistem de iluminare inteligent de la XLERAD

Când auzi de lumini inteligente, probabil te gândești la cele mai avansate faruri cu Xenon ale automobilelor, care își pot modifica intensitatea în caz că detectează o sursă de lumină de pe contrasens sau care pot lumina în viraje la schimbarea direcției de mers. Cei de la XLERAD vin cu o propunere cumva asemănătoare, dar totuși nu atât de avansată. Pentru biciclete însă, s-au gândit s-o supranumească: lumina inteligentă.

Xlerad_sistem_iluminare_inteligent_1

De ce inteligentă? Pentru că rezolvă mai multe în locul tău, fără ca tu să miști un deget. Spre exemplu, își schimbă intensitatea atunci când cobori în viteză sau când iei virajele. Pe teren drept scade în intensitate, dar nu mai jos de 200 de lumeni. În situațiile în care consideră că ai nevoie de mai multă lumină, intensitatea poate crește până la 1.000 de lumeni.

Xlerad_sistem_iluminare_inteligent_2

Farul este deci dotat cu senzor pentru temperatură, baterie și cu un accelerometru. Poți interveni și modifica modul de iluminare prin simpla atingere a farului, deoarece butoanele lipsesc cu desăvârșire. Prețul ar urma să fie de 189$. Mai multe informații pe kickstarter.com.

via Kickstarter

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + fourteen =