Acum citesti
Sistem complet ascuns de cuplare a cadrului de la No22 Bicycle Co. cu splitter hidraulic fără pierderi de lichid

Noul sistem de cuplare a cadrului de la No22 Bicycle Co oferă posibilitatea de a construi o bicicletă ușor de transporat fără ca acest lucru să fie vizibil clar pe cadru. Mai mult, sistemul permite despărțirea cablurilor Di2 și a furtunului hidraulic fără să fie nevoie ca frânele să fie aerisite după montaj!

Cine caută o bicicletă ce să poată fi transportată ușor într-o geantă sau portbagaj găsește aici cel mai modern și estetic sistem existent pe piață!

Până acum, toate bicicletele demontabile aveau cablurile și furtunele pe exterior și sisteme cu șurub ce reconectau cablurile în zona de desfacere a cadrului. Frânele hidraulice erau rare deoarece nu e ușor de conceput un sistem pentru despărțirea furtunului fără a introduce aer în sistem, deci era nevoie de o aerisire după transport.

Cel mai popular sistem este cel ce folosește o cămașă exterioară filetată ce prinde tuburile între ele. E un sistem ce funcționează perfect de zeci de ani.

Designul N22 pune sistemul de cuplare în interiorul tubului folosind interfețe prelucrate precis care se unesc și previn orice fel de rotație sau mișcare. Totul e prins cu un singur șurub cu cap inbus de 6 mm.

Sistemul nu doar că arată mai elegant dar e și cu 150 g mai ușor ca unul tradițional. Cel mai mare avantaj însă e că permite folosirea furtunelor hidraulice și a cablurilor Di2 în interiorul cadrului. Se montează pur și simplu joncțiunea Di2 lângă punctul de desfacere a cablului și astfel circuitul se poate desface ușor la transport.

O altă parte importantă a soluției e noul sistem Brake Break. Acesta e proiectat să desfacă furtunul de frână fără nicio pierdere de presiune sau introducere de aer și simplifică drastic separarea.

Astfel nu mai e nevoie ca etrierul spate și furtunul să fie demontate de pe jumătatea din spate a bicicletei pentru transport. Design-ul a fost folosit multă vreme în lumea moto și deci nu e nou pe piață ci doar în lumea bicicletelor.

No22 poate introduce noul sistem de cuplare pe oricare din bicicletele lor pentru un preț de 1250$ care include și sistemul Brake Break! Mai multe detalii găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 8 =