Acum citesti
Singlespeed reloaded: P-Track Criterium 2013

Marius Petrache a hotărât (doar pentru moment) să schimbe calitatea de competitor cu cea de organizator și lansează o invitație pasionaților de singlespeed și/sau pinioane fixe. P-Track Criterium, programat pentru 9 noiembrie, se află la prima ediție și marchează primul eveniment de acest fel din Româniam fiind dedicat participanților cu biciclete singlespeed și fixed gear.

criterium

Pentru a putea participa trebuie să aveți o bicicletă specifică single speed (un singur raport) iar pentru fixed gear este necesara o bicicletă cu un singur raport, cu pinion fix și fără frâne. În cadrul evenimentului va exista și o cursă pentru copii, înscrierea urmând să se facă la fața locului.

Tipul cursei este criterium, ceea ce înseamnă că întrecerea va presupune o tură parcursă de mai multe ori. În acest caz, lungimea unei ture va fi de 550 de metri, parcurse de mai multe ori, în funcție de categorie. Fiind un circuit de mici dimensiuni, locurile participanților vor fi limitate la 50 oameni pe categorie. Pentru această ediție nu există taxă de înscriere.

Categoria Single Speed

Pentru categoria Single Speed, la înscriere au PRIORITATE cei cu biciclete speciale single speed iar în cazul în care nu se ocupă toate locurile disponibile categoriei , se pot înscrie și cei cu alte tipuri de bicicletă (mtb, șosea, etc) dar cu condiția ca acestea să fie blocate pe un singur raport, fără posibilitatea schimbării vitezelor în timpul cursei. Dacă nu aveți posibilitatea reglării bicicletei pe un singur raport, magazinul SportWin.ro vă oferă asistența tehnică pentru a vă putea seta bicicletele, cu un raport ales de către voi, asistență oferită în ziua concursului, înainte de start.

Categoria Single Speed Fete

Pentru categoria Fetelor se va face etapa separata formată din 25 de tururi cu o lungimă totală de 13,75km.

Categoria Fixed Gear

Pentru categoria Fixed Gear este obligatorie bicicleta de velodrom cu pas fix și fără frâne. Raportul folosit se face după cum dorește fiecare participant. De asemenea, sunt obligatorii pedalele cu prindere .

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de facebook a evenimentului.

Vezi Comentarii (7)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × two =