Acum citesti
Simplon Kiaro Disc este o cursieră pe disc din carbon confortabilă și la preț acceptabil

Ultimele modele de cursiere și MTB de la Simplon au fost construite cu scopul de a mări viteza și de a avea cât mai multe componente integrate în design. Acum însă ei au revenit la ideea ciclismului de plăcere, noul Kiaro Disc fiind un model de ture lungi și pentru plimbări zilnice, din carbon, cu frâne pe disc și mai confortabil pentru ore multe petrecute în șa.

Kiaro era deja una dintre cele mai populare modele de la Simplon, îmbinând poziția confortabilă mai ridicată cu performanțele carbonului la un preț decent. Pentru 2019 Kiaro trece la frâne pe disc, primind și dropout-urile cu offset Raptor în spate, dezvoltate pentru a oferi mai mult confort și control cursierei lor all-road Pavo Grand Fondo Disc.

Simplon descrie aproape fiecare aspect al noii Kiaro Disc ca fiind bazat pe conceptul de confort, cu tuburi aplatizate pentru a oferi amortizare pe verticală, de la furcă până la fiecare pies a cadrului, menținând în același timp rigiditatea laterală necesară la pedalat și pentru un control excelent.

Cadrul din carbon hi-mod UD este construit cu matrițe EPS folosind un mix de piese monocoque și tuburi cu profil și grosime specifice pentru fiecare mărime. Seatstay-urile subțiri încorporează fibre cu proprietăți de amortizare Vibrex pentru a anihila vibrațiile înainte de a ajunge la ciclist, lucru pe care îl face și tija de șa tot cu fibre Vibrex.

Noul Kiaro Disc are rutare internă completă, folosind inclusiv noul Smart Headset care a fost prezentat deja pe bicicleta lor hardtail de XC, cablurile fiind rutate în cadru printr-un capac de cuvete special integrat. Noua bicicletă are prinderi de etrier flat mount, ax thru de 12 mm la ambele roți și acceptă anvelope de până la 28 mm pe roți moderne și late.

Noua bicicletă va fi disponibilă cât de curând inclusiv în variante personalizate de la Simplon, în 6 mărimi și trei culori, cu un preț de 2900 Euro echipată cu componente Shimano 105.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 5 =