Acum citesti
Shaun Palmer revine în cursele de Downhill

Toamna trecută Shaun Palmer, The Miserable Champion, a anunțat că revine în cursele de Downhill, împreună cu echipa sa de suflet, Intense. Mai mult decât atât, cei de la Magura și e*thirteen au anunțat de asemenea că se vor număra printre sponsorii echipei. Rolul lui Shaun este acum să creeze o echipă cât mai puternică, cu care să facă valuri în sezonul ce urmează.

Shauns-1996-bike
Bicicleta lui Shaun din 1996.

Președintele Magura USA, Jeff Enlow, a declarat: „ca membru al echipei Intense Cycles, Palmer va avea la dispoziție noile frâne MT7 NEXT cu patru pistoane, lăudate de media încă de la lansarea de anul trecut. Una dintre responsabilitățile lui Palmer la Intense este să caute, formeze și antreneze o echipă de juniori de elită. Suntem foarte fericiți să-l vedem pe Shaun din nou înapoi la Magura.”

Shaun a replicat: „Magura se numără printre primii mei sponsori de când am pășit pe scena de curse a MTB-ului. Frânele de atunci erau cele mai bune, așadar sunt foarte încântat să mă întorc la ei și la noua generație de frâne.”

În acest moment toată lumea este cu ochii pe echipa Intense, căci Shaun, la cârma acesteia, ar putea aduce câteva surprize foarte plăcute în noul sezon.

via Magura

Filmul publicat toamna trecută:

Shaun Palmer Coming Home from The Creative Bar on Vimeo.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 1 =