Acum citesti
Shark, echipament pentru vreme rea de la rh+ testat de Contador

 

rh_Shark_cold-wet-weather-clothing_photo-by-Debora-Florio_riding_03-600x400rh+ a dat echipamentului nou pentru vreme rece și udă numele Shark, adică rechin, probabil pentru că își dorește să semene cu pielea de rechin. Materialul ar trebui să fie aerodinamic, impermeabil și respirant. Linia Shark a fost testată chiar de Alberto Contador și de echipa sa rh+ Polartec Fundacion Contador U23.

Shark se laudă cu o aerodinamică de competiție alături de o suprafață hidrofobă, impermeabilitate totală și o respirabilitate nemaiîntâlnită la acest gen de echipament. Colecția este rezultatul a 4 ani de cercetare în colaborare cu Polartec, așa că este folosită tehnologia materialelor Power Shield Pro și Wind Pro de la Polartec.

rh_Shark_cold-wet-weather-clothing_studio_01-450x600rh_Shark_cold-wet-weather-clothing_studio_02-450x600Colecția constă dintr-o jachetă, tricouri cu mâneci lungi și scurte, pantaloni lungi și scurți și un set complet de accesorii. Toate sunt croite aerodinamic și oferă protecție serioasă la vânt și ploaie. Jacheta și tricourile au câte 3+1 buzunare aerodinamice, fermoar impermeabil, silicon aderent unde e nevoie și material reflectorizant pe spate, materialul principal folosit fiind WD Gold Power Shield Pro.

rh_Shark_cold-wet-weather-clothing_studio_04-400x600rh_Shark_cold-wet-weather-clothing_studio_03-400x600Pantalonii folosesc noul bazon Liege Elastic Interface care este proiectat pentru ture lungi pe suprafețe proaste, având o densitate dublă, fără a avea și o grosime foarte mare. Pentru pantaloni se folosește tot materialul Gold în față și în spate, dar pe lateral este folosit un material mai subțire pentru o reglare mai bună a temperaturii corpului.

rh_Shark_cold-wet-weather-clothing_studio_05-400x600rh_Shark_cold-wet-weather-clothing_studio_08-400x600rh_Shark_cold-wet-weather-clothing_studio_07-400x600Căciula, mănușile și încălzitoarele de mâini și picioare folosesc o combinație de mai multe materiale pentru a oferi protecție perfectă. Încălzitoarele sunt proiectate pentru o impermeabilitate de durată, care să nu se piardă după multe spălări. Căciula este din Wind Pro care este proiectat pentru un confort maxim, indiferent de cât de tare plouă. Mănușile sunt din neopren iar mâinile rămân calde chiar și dacă transpiră.

rh_Shark_cold-wet-weather-clothing_photo-by-Debora-Florio_riding_04-600x400Echipamentul Shark este testat intensiv acum de echipa Fundacion Contador în clasicele de primăvară, dar ele vor fi disponibile pentru cumpărare doar la sfârșitul anului, pentru a fi folosite în iarna următoare.

Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul producătorului.

Sursa: bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 16 =