Acum citesti
Selle San Marco Concor Protek

Dacă încă nu ai reușit să găsești o șa care să ți se potrivească, ar trebui să iei în calcul versiunea Concor a modelului Protek al celor de la Selle San Marco.

Pentru cei care încă nu sunt în temă, amintim că tipul de șa Concor a fost alegerea multor cicliști profesioniști încă din anii 80, de când a fost lansată. Nume ca Lance Armstrong, Bernard Hinault, Giuseppe Saronni sau Paolo Bettini s-au bazat pe aceasta și nu au fost dezamăgiți.

Acum, o șa excelentă a devenit și mai bună pentru și mai mulți iubitori ai sportului cu pedale. Concor Protek este propunerea firmei italiene pentru off-road, accentul căzând pe greutatea redusă și confortul oferit. Selle San Marco a avut în vedere dificultățile și uzura la care este supusă o șa aflată pe o bicicletă de off-road și și-a concentrat eforturile pentru a scoate cel mai bun produs. Astfel, Protek beneficiază de inserții de silicon pe părțile laterale pentru a preveni deteriorările ce pot apărea, iar cele 190 de grame ale sale o recomandă ca o șa de top.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 5 =