Acum citesti
Șeile Selle San Marco 2020 sunt mai scurte, mai ergonomice și cu orificii centrale mărite

Selle San Marco a anunțat gama de produse 2020 cu noi variante ergonomice și cu orificii mai mari. Modelele sunt pregătite pentru șosea, gravel și MTB și atacă piața cu o structură axată pe anatomie, fit scurt și protecție a ciclistului.

Primul model e Shortfit Superleggera. Numele Shortfit nu e nou în gama San Marco, dar de data asta Shortfit iese pe piață în combinație cu structura de top Superleggera. Lungimea scurtată și orificiul lat Open-Fit scad presiunea iar forma e proiectată pentru poziții agresive.

Învelișul și șinele modelului Shortfit Superleggera sunt din carbon integral, cu un nou strat de amortizare Pexfoam pentru confort. Prețul și greutatea șeii nu au fost încă anunțate.

Noul Allroad a fost introdus la Eurobike 2019 și e un model axat pe gravel. Acesta combină o zonă frontală îngustă pentru a elimina amorțelile cu o zonă ușor ridicată în spate și o deschidere centrală mare.

Căptușala este din material cu densitate dublă și grosime variabilă pentru confort off-road. Modelele Racing (175 g, 149 Euro) și Carbon FX (147 g, 199 Euro) au material de protecție pe lateral, pentru a evita deteriorarea șeii în cazul unei căzături.

GND Open este evoluția modelului existent GND, cu ergonomia și greutatea scăzută ca priorități principale. Are un noul canal central și o structură și șine integral din carbon.

Sunt disponibile lățimi de 145 și 135 mm și este dotată cu protecții laterale. Prețul și greutatea nu au fost anunțate.

Ultimul model anunțat e GND Superconfort, model dedicat off-road, cu căptușeală mai groasă cu densitate dublă, extra gel și înveliș din plasă. Are chiar și două sisteme de absorbție a șocurilor sub oasele fundului pentru confort suplimentar pe offroad.

GND Superconfort nu are tăietură completă ci folosește tehnologia San Marco Open Shell pentru a elimina punctele de presiune. Prețul și greutatea nu au fost încă anunțate.

Toate modelele Selle San Marco 2020 sunt deja disponibile la distribuitori. Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 1 =