Acum citesti
SeatyGo permite demontarea rapidă a șezutului șeii

Iată o noutate potrivită pentru toți cei nevoiți să lase bicicleta afară sau expusă furtului. Șaua SeatyGo e un concept interesant pentru cei ce încearcă să își lege șaua pentru a nu fi furată sau pentru cei ce sunt deranjați de ideea de a pleca cu șaua udă de la ploaie. Produsul este adus de SeatyLock, compania care a creat și o șa care funcționează și ca antifurt pentru bicicletă. SeatyGo vine însă cu alte îmbunătățiri de securitate.

Pentru a evita furtul șeii, șezutul acesteia se desface pur și simplu de pe șine iar proprietaul îl ia cu el. Acest lucru nu numai că va evita majoritatea șeilor să fie furate dar protejează și materialul șezutului de factorii de mediu.

Asta înseamnă că șaua nu va mai fi distrusă de condițiile meteo, vandalism sau pur și simplu de uzura suferită când bicicleta e legată în suport. De asemenea, când se pleacă, șaua va fi caldă și uscată.

SeatyGo plănuiește să ofere șaua în trei mărimi și forme diferite, pentru o mare varietate de utilizatori. Șinele vor fi universale și prinderea se va face pe tije standard.

Folosind o bază flexibilă, șeile sunt formate dintr-un strat de microfibră impermeabilă conectat la partea inferioară, ceea ce face ca tot șezutul să fie etanș. O clapetă în partea din față a șeii păstrează șezutul blocat pe șine și permite demontarea rapidă a acestuia.

SeatyGo încearcă să se lanseze pe Kickstarter cu speranța de a avea produsele gata de livrare în ianuarie 202. Până în 23 octombrie se mai poate precomanda o șa SeatyGo la prețul promoțional de 60$ urmând ca prețul final să fie de 85$.

Mai multe informații găsiți pe pagina campaniei.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − six =