Acum citesti
Seat Roll Premio, gentuţă de şa cu sistem Boa de la Silca

Silca-Seat-Roll-Premio_premium-Boa-equipped-waxed-cotton-under-saddle-tool-roll_installedSilca a promis de ceva vreme un produs inovator pentru transportul sculelor şi camerei de rezervă, soluţia fiind una simplă şi de calitate: o combinaţie între o geantă clasică cu închidere prin rulare şi un sistem precis de strângere de tip Boa, preluat de la pantofi: a rezultat Seat Roll Premio, o trusă de scule performantă şi elegantă!

Silca se laudă cu prima geantă de şa cu sistem Boa de închidere, dar pe noi în calitate de cumpărători ne poate speria acest lucru având în vedere cu cât creşte preţul unei perechi de pantofi care are acest sistem. Dar cum geanta are nevoie de doar o închidere, situaţia nu e aşa dramatică.

Silca-Seat-Roll-Premio_premium-Boa-equipped-waxed-cotton-under-saddle-tool-roll_outsidePremio este fabricată din material de calitate îmbibat cu ceară care îl face impermeabil, cu benzi reflectorizante adăugate pentru vizibilitate.

Silca-Seat-Roll-Premio_premium-Boa-equipped-waxed-cotton-under-saddle-tool-roll_insideGeanta are trei buzunare interne proiectate pentru o cameră de cursieră, o pereche de cartuşe CO2 şi o pompă pentru acestea, dar şi un mic multi-tool. Se introduc toate în buzunarele special destinate, se rulează şi se strânge cu sistemul Boa.

Silca-Seat-Roll-Premio_premium-Boa-equipped-waxed-cotton-under-saddle-tool-roll_packedGentuţele de şa au în general o mare problemă: se slăbeşte prinderea şi încep să balanseze. Premio cu sistemul său precis de strângere nu ar trebui să sufere de acest neajuns.

Silca-Seat-Roll-Premio_premium-Boa-equipped-waxed-cotton-under-saddle-tool-roll_drivesideSeat Roll Premio este disponibilă pentru precomandă la preţul de 49 USD, cu data de livrare 15 noiembrie. Există şi o versiune ce include pompa EOLO CO2 și un multitool Italian Army Knife la 98 USD, pachet care oferă o reducere de 12 USD față de prețul componentelor luate separat.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații preluate de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + three =