Acum citesti
Se apropie cel mai mare concurs de biciclete pentru copii din România!

Duminică, 19 mai, va avea loc la Rădăuți, Suceava, un eveniment important pentru cei mici, mai precis cel mai mare concurs dedicat lor, cu multe categorii de vârstă. Acestea vor fi: MIni, de la 3 la 5 ani, Junior, de la 6 la 8 ani, Avansat, de la 9 la 11 ani, Expert, de la 12 la 14 ani și Master, de la 15 la 16 ani.

Copiii vor avea pregatit un traseu plin de provocari, creat din mini-rampe si jaloane care va fi trasat cu cretă pana la linia de FINISH.

Fiecare ,,Mic Trialist” va primi un pachetel de start la inscriere si toti cei care au participat vor pleca acasa cu diplome de participare, iar pentru cei de pe podium vor fi premii garantate si pentru ocupanții locurilor 1 ai fiecărei categorii, cate o bicicletă nou nouță.

 In cadrul acestui concurs va avea loc si CAMPIONATUL NATIONAL DE BIKE TRIAL 2024. Sport extrem, adrenalina, profesionalism si un show la înalțime alături de cei mai buni rideri din Romania

  BIKE TRIAL este acel sport individual ce presupune trecerea cu bicicleta peste diferite obstacole, de-a lungul unui anumit traseu, făra ca sportivul să atingă obstacolele sau terenul altfel decât cu pneurile. El are atractivitatea și dificultatea sporturilor extreme.

          Iulian Zaharie este reprezentantul Romaniei la campionatele mondiale și europene de BIKE TRIAL. Cu o experiență vasta de peste 15 ani in lumea sportului dar si ca sportiv de performanță, Iulian are la baza educatia necesara si disciplina corecta pentru a incuraja noile generații. De aceea a creat ACS SPORT STUDIO, un club sportiv ce organizează competiții distractive pentru copii dar susține și performanța in același timp.

Alte detalii, pe pagina de facebook a evenimentului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 + fifteen =