Acum citesti
Schwinn CycleNav, farul de bicicletă care îți arată drumul potrivit

Departe de a fi omniscient și a ști încotro să te ghideze, CycleNav al celor de la Schwinn este și far, dar mai degrabă este ceea ce spune numele său, adică un sistem de navigație pentru biciclete. Conectându-se prin Bluetooth cu telefonul inteligent pe care este instalată aplicația corespunzătoare și denumită la fel, farul îți indică ruta stabilită de tine pe GPS prin semnale luminoase.

far_schwinn

Aplicația în sine permite destule jonglerii privind navigația, prin selectarea punctelor de plecare și sosire, a punctelor intermediare pe care le selectezi și care se află pe parcurs, dar și prin afișarea duratei estimative a călătoriei sau a diferenței de nivel. Ghidarea ta se va face, firește, cu ajutorul celor 3 săgeți verzi din partea de sus a farului, dar și prin indicații sonore.

Se spune chiar că, odată introduse niște preferințe de-ale tale, îți alege ruta în funcție de ce scopul în care urmează să folosești bicicleta, cum ar fi simpla navetă sau un antrenament. Prețul de 59.99$ indică un produs accesibil, însă faptul că, cel puțin în SUA, va fi comercializat pentru început într-o rețea de supermarket-uri mai puțin elitiste, poate ridica niște întrebări privind calitatea lui CycleNav.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 18 =