Acum citesti
Santa Cruz V10 Carbon cu motor electric de la Kranked Kustoms

Ai spune că cei de la Kranked sunt împotriva sistemului, instalând un motor electric pe o bicicletă de downhill rafinată și apreciată. Producătorul este însă de părere că bicicleta nu a fost pângărită, ci pur și simplu este mai accesibilă pentru un segment mai mare de oameni, „în căutare de distracție fără precedent”.

santa_cruz_v10_crabon_kranked_kustoms_fr

Noul motor oferit de Kranked Kustoms poate fi montat ulterior pe bicicleta ta, în garajul lor, sau o poți achiziționa direct cu motorul instalat. Astfel, prețul Santa Cruz-ului V10 Carbon din imaginea de mai sus, poate ajunge la peste 13.500 $, în versiunea cu amortizor Vivid R2C și furcă Rock Shox Boxxer WC. Greutatea bicicletei nu ar trebui să depășească 21 de kg în această configurație.

Pe fișa tehnică este specificată o putere de 1.200 W cu o greutate de 3.2 kg a motorului. Cu restul de componente adăugate se ajunge la un total de 5.5 kg, iar punând și acumulatorii în calcul, ajungem la o greutate suplimentară de 10.1 kg.

Santa Cruz-ul de față este însă doar un exemplu. Motorul este compatibil cu foarte multe biciclete de downhill sau enduro, pe care le poți vedea pe site-ul celor de la Kranked Kustoms.

În filmul de mai jos, motivele pentru care acest concept a luat naștere:

KRANKED – E-RIDES V10 Video from VoVo Productions on Vimeo.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + fifteen =