Acum citesti
Salsa Stormchaser are transmisie single speed și loc pentru anvelope foarte late

Salsa a anunțat Stormchaser, un nou gravel bike din aluminiu, construit special pentru noroi și vreme proastă. Cu spațiu pentru anvelope de 700×50 mm și transmisie single speed, este proiectat pentru a putea fi folosit indiferent de condițiile meteo. Dropout-urile Alternator plate și multe prinderi de bidon și de echipament întregesc pachetul.

Salsa consideră că Stormchaser e modelul lor gata de orice provocare, pentru condiții în care nici măcar modelul Warbird nu ar face față. Cei cu experiență știu că în cele mai grele condiții e nevoie de lucruri simple, spațiu mare pentru anvelope și transmisie single speed.

FM0685-FM0691

Cadrul din aluminiu 6066-T6 folosește sistemul de reducere a vibrațiilor Salsa Class 5 Vibration Reduction System (VRS). Dimensiunea maximă a anvelopelor este de 50 mm atât pentru 700c cât și pentru 650b sau 45 mm dacă se folosesc aripi. Pentru a păstra monoblocul la o înălțime rezonabilă, Salsa recomandă ca dimensiunea anvelopelor să nu scadă sub 650b x 47 mm respectiv 700c x 32 mm.

FM0685-FM0691

Ambele roți folosesc ax thru de 12 mm. În spate sunt folosite dropout-urile Salsa Alternator ce permit reglarea lungimii chainstay-urilor cu 15 mm. Sunt oferite și dropout-uri pentru transmisii 1x cu pinioane dacă cineva dorește să modifice bicicleta, însă aceasta vine standard echipată cu dropout-ul SS. Cumpărătorii cadrului separat primesc însă ambele dropout-uri.

FM0685-FM0691

Cadrele mărimea 56-62 au trei prinderi de bidon în triunghiul principal, cele mai mici având doar două. Toate cadrele au o prindere de accesorii sub downtube, o prindere Salsa EXP pe toptube și prinderi de portbagaje și aripi.

Sunt disponibile 7 mărimi, geometria fiind cea prezentată mai sus.

Fără a fi folosit un grupset, este disponibilă o singură echipare. Aceasta include pinioane de 17t și 18t iar prețul este de 1499$. Toate mărimile includ ghidonul destul de lat Salsa Cowchipper.

FM0685-FM0691

Cadrul Stormchaser include ambele dropout-uri și e compatibil cu transmisii SS, 1x mecanice și Di2, cu foaia de maxim 38t. Prețul este de 1099$.

Stormchaser va fi disponibilă la distribuitorii Salsa începând cu aprilie 2020. Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + 4 =