Acum citesti
S-a anunțat Campionatul Mondial de Pumptrack, pentru 2018

Avem deja o certitudine: PumpTrack-ul devine din ce în ce mai popular, iar faptul că în 2018 o să avem un Campionat Mondial, este cel mai bun indiciu în acest sens. Acesta este prima competiție de acest gen din lume organizată sub forma unui Campionat Mondial, iar partea cea mai frumoasă este că oricine se poate înscrie. Cei de la Red Bull, împreună cu elveșienii de la Velosolutions au fost cei care au pus pe picioare această competiție, care va cuprinde 23 de etape de calificare în țări precum Noua Zeelandă, Statele Unite, Chile, India, Franța, Japonia, Filipine, Austria, Estonia, Scoția, Elveția, Canada, Idalia și multe altele.

Foto: Red Bull

Prima etapă de calificare începe în weekend-ul 10-11 martie, în olanda, iar finala va avea loc parelel cu Campionatele Mindiale UCI de la Lenzerheide. Claudio Caluori, unul dintre oamenii din spatele proiectului,explică faptul că această competiție oferă șansă oricărui participant, din orice țară, să devină cunoscut și să-și facă țara mândră de performanțele sale.

Competiția va fi organizată sub forma head-to-head sau cronometrat, acesta variind în funcție de traseul pe care va avea loc. Cei mai buni 4 participanți de la categoria fetelor și a băieților se vor califica pentru finală.

După cum spuneam, oricine se poate înscrie, iar alte detalii găsești aici.

via Red Bull

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + 8 =