Acum citesti
Rudy Project prezent la Salonul Bicicletei 2019

Noutățile anului 2019 ale producătorului cu experiență de dezvoltare și de producție de peste 30 de ani pot fi văzute la expoziția din București! Confort și protecție excepțională – caută standul Rudy Project, unde poți vedea și proba cele mai noi modele de ochelari de sport și de căști și poți testa lentilele lor incasabile, fotocromatice, pe care le și poți câștiga!

TESTEAZĂ LENTILELE INCASABILE RUDY PROJECT ȘI CÂȘTIGĂ!

Fie vorba de utilizatori profesioniști sau de hobby, cicliști de șosea sau de teren, asigurarea protecției oculare și a vizibilității neperturbate are importanță majoră. Exact din acest motiv, producătorul italian a dezvoltat cea mai avansată tehnologie din lume cu care sunt fabricate lentilele garantat incasabile și fotocromatice într-un interval foarte larg. Protecția oculară de neegalat și închiderea de 7-94% a lentitelor le poți testa la standul Rudy Project, unde le poți și câștiga! Dintre cei care le testează, la sfârșitul expoziției se va extrage câștigătorul unei perechi de ochelari de sport cu lentile IMPACTX!

Pentru mai multe informații despre produse caută pagina Facebook a distribuitorului sau vizitează pagina lor de web – despre noutățile din 2019 poți citi și aici (url: http://bit.ly/2UvvMG1).

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 3 =