Acum citesti
Rudy Project – noutățile anului 2020

Am primit de la importatorul Rudy Project câteva informații despre noile produse lansate pentru sezonul viitor, pe care vi le prezentăm în acest comunicat de presă. Să vedem despre ce este vorba.

KEYBLADE – REVOLUȚIE ÎN VENTILAȚIA OCHELARILOR

Ochelarii Keyblade ridică confortul la un nivel superior: combinând sistemele de ventilație unice de dezvolatre proprie Vent Controller și Vertical Power Flow, am realizat cea mai eficientă vetilație de până acum – asigurând anti-aburirea perfectă și sentimentul permanent de confort. Configurația cu punte nazală și brațe reglabile pe față, rama ultra-ușoară și extrem de rezistentă din Grilamid, precum și lentilele de calitate premium cresc și mai mult confortul și protecția ta! Sunt dipotrizabili în mai multe feluri!
DETALII: https://www.rudyproject.ro/keyblade_sunglasses

PROPULSE – TEHNOLOGIE DE VÂRF SPECIAL PENTRU ALERGĂTORI

Propulse, ochelarii noștri noi, concepuți special pentru alergători, au fost realizați după testări și îmbunătățiri îndelungate și intense, cu implicarea alergătorilor profesioniști. Datorită ramei ultra ușoare, precum și formei care înconjoară complet capul, oferă o potrivire perfectă și naturală, fără orice efect deranjant sau fără presiune asupra capului. Datorită punții nazale și brațelor personalizabile și reglabile precum și a cauciucărilor Hi-Grip de pe acestea, oferă o potrivire excepțional de stabilă cu fața! Sunt dioptrizabili în mai multe feluri!
DETALII: https://www.rudyproject.ro/propulse_running_sunglasses

SPINAIR 59 – ELEGANȚĂ ȘI STIL SPORTIV

Ochelari cu stil, proiectați pentru cei care caută ochelari eleganți, dar orientați spre performanță. Față de ochelarii de soare clasici, pe lângă utilizarea de zi cu zi, modelele SPINAIR sunt potrivite și pentru activități sportive ușoare, întrucât rama a fost fabricată dintr-un material flexibil, iar pe brațe și pe puntea nazală se găsesc cauciucări aderente și în condiții de umiditate. Varianta cea mai nouă a primit o configurație cu punte dublă. Sunt dioptrizabili!
DETALII: https://www.rudyproject.ro/spinair-activelifestyle

SKYTRAIL – RAMA AVIATOR A REVENIT

Inspirat de ochelarii clasici de pilot/aviator, modelul Skytrail a fost creat îmbinând eleganța și performanța. Pe rama metalică cu stil se regăsește tehnologia de brațe și punte nazală reglabilă, astfel împreună cu cauciucările aderente și în condiții de umiditate oferă confort perfect. Bumberul din partea inferioară a ramei, care se poate îndepărta după caz, oferă protecție suplimentară și conferă un aspect cool.
DETALII: https://www.rudyproject.ro/rudyproject_kategoriak/rudyproject_kategoriak_napszemuvegek/skytrail_sunglasses_main

THE WING – GENERAȚIA NOUĂ A CĂȘTILOR AERO

Modelul The Wing reprezintă capitolul cel mai nou, revoluționar din istoricul vast al căștilor  Rudy Project. În urma testelor intensive în tunelul aerodinamic, a stimulărilor de dinamică computațională pe calculator (Computational Fluid Dynamics – CFD) și a diverselor dezvoltări inginerești, împreună cu renumita companie Swiss Side, cu ajutorul campionilor de triatlon și de ciclism de șosea, a fost creat acest model care în cazul diverselor poziții de ședere, oferă performanță și confort nemaiîntâlnite, fără compromisuri!

DETALII: https://www.rudyproject.ro/rudyproject_kategoriak/rudyproject_kategoriak_bukosisakok/thewing_helmet_main

VENGER – CONFORT ȘI PROTECȚIE, RAPORT CALITATE-PREȚ EXCELENT

Modelul Venger a fost proiectat astfel încât să ofere confort și siguranță ideală și în timpul aventurilor noastre cu bicicleta. Din acest motiv a devenit casca ușoară, excelent ventilată și datorită construcției EPS InMold „X-Kross” extrem de sigură – iar pe lângă toate acestea are și un design mișto, cu stil.

DETALII: https://www.rudyproject.ro/rudyproject_kategoriak/rudyproject_kategoriak_bukosisakok/venger-1040

VENGER CROSS – CONFORT ȘI PROTECȚIE, RAPORT CALITATE-PREȚ EXCELENT

Venger este disponibil și în variantă alternativă – sub denumirea Venger Cross. Și această variantă are caractersitici asemănătoare, cu diferența că ea a primit și un cozoroc mai potrivit pentru utilizare pe mountain bike și gravel.

DETALII: https://www.rudyproject.ro/rudyproject_kategoriak/rudyproject_kategoriak_bukosisakok/venger-cross-1043

PROTERA PLUS – CONFORT ȘI PROTECȚIE SUPLIMENTARĂ PE TEREN

PROTERA PLUS reprezintă generația nouă a primei căști Rudy Project, proiectată special pentru AM/TRAIL/ENDURO.  La modelul original au fost adăugate două caracteristici de îmbunătățire ale confortului: dispozitivul de fixare pentru banda ochelarilor de sport goggle și cozorocul mai lat, reglabil. În modelul PROTERA PLUS greutatea ușoară, confortul excepțional, stilul îndrăzneț și protecția suplimentară se îmbină într-o armonie perfectă.

DETALII: https://www.rudyproject.ro/protera-mtb-helmet

via Rudy Project România

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + nineteen =