Acum citesti
Rudy Project în 2019: ochelari și căști noi

După cum anunțam în teaser-ul video de pe pagina noastră de facebook, cei de la Rudy Project ne-au trimis un pachet cu toate noutățile pentru 2019. Cum n-am avut ocazia să le vedem la Eurobike, din simplul motiv că producătorul italian nu a fost prezent acolo, le-am admirat pe îndelete chiar în ograda noastră.

Noii ochelari Defender sunt în fond cel mai spectaculos produs pe care Rudy îl lansează pentru 2019.

Pe scurt, Rudy lansează 5 noi perechi de ochelari și alte 4 căști, dintre care una este un redesign. Să începem cu ochelarii.

Primii reprezintă de fapt și capul de listă, căci modelul Defender este noul vârf de gamă al Rudy. Ochelarii care ne-au parvenit erau un prototip (cel mai probabil imprimați 3D0, însă lentila sau inserțiile de cauciuc erau cele reale. Lentila este mare și evident de înaltă calitate, design-ul fiind foarte agresiv. Au nu mai puțin de 14 mici orificii de ventilație, iar rama inferioară este din cauciuc, așadar poate fi scoasă sau înlocuită cu una de altă culoare. Chiar și prototipul se așeza foarte bine pe față, Defender fiind un model deosebit de comod. De notat că sunt compatibili și cu cei care poartă ochelari de vedere, oferind posibilitatea instalării unor lentile suplimentare. Cântăresc doar 28 de grame și sunt recomandați pentru ciclismul de șosea, mtb și triatlon. Sunt disponibili în 10 versiuni de culoare.

Rydon și Rydon Slim sunt alte două perechi recent lansate. Rydon este un model de tradiție al celor de la Rudy care a fost îmbunătățit semnificativ pentru sezonul următor. Lentila nu este mare însă este de foarte bună calitate, iar rama este construită din aluminiu.

Cântăresc 24 de grame, sunt disponibili în 21 de versiuni – de culoare sau de lentilă și sunt potriviți pentru ciclismul de șosea, triatlon, MTB sau alergare.

Versiunea Slim:

În gama Active Lifestyle, cei de la Rudy vor avea în oferta Spinair-ul, în multiple versiuni: 56, 57 și 58.

Spinair 58
Spinair 57
Spinair 56

Acestea diferă în primul rând prin formă, dar și prin construcție, însă toate perechile vor avea lentile interschimbabile, ramă construită dintr-un material moale în dreptul tâmplelor și o ajustare pentru nas, astfel încât oricine să le găsească poziția potrivită. Sunt recomandați pentru Jogging, sporturi de plajă sau pur și simplu pentru purtatul zilnic, iar aceștia vor fi disponibili cu lentile rotunde, dreptunghiulare cu ramă plină și dreptunghiulare cu ramă halfrim. Greutatea pentru oricare dintre cele 3 noi perechi este de 32 de grame și vei putea alege din nu mai puțin de 8 culori distincte pentru ramă sau lentilă.

Nu în ultimul rând, Spinhawk Loud reprezintă un upgrade de culoare al modelului clasic Spinhawk, fiind oferiți în culori vibrante în 4 versiuni și care cântăresc doar 30 de grame. Și aceștia fac parte din gama Active Lifestyle, însă producătorul nu i-a trimis pentru această prezentare, fiind vorba despre un upgrade de stil.

Căștile revin din nou în atenția publicului în 2019, mai precis al publicului iubitor de triatlon sau de ciclism de șosea. Pentru MTB cei de la Rudy nu au niciun produs nou, oferind doar Airstorm-ul în culori diferite, însă și-au concentrat atenția pe 3 noi căști mai aerodinamice și mai aerisite.

Capul de listă îl reprezintă Spectrum, o cască de șosea care dorește să depășească concurența la nivel de greutate, confort sau protecție. Este foarte bine aerisită având la dispoziție 15 astfel de orificii (9 dintre acestea dispuse pe laterale și în partea frontală fiind foarte mari), are un sistem de reglaj RSR10 cu rotiță – extrem de ușor de folosit și bineînțeles o plasă de insecte. Cântărește doar 220 de grame și este oferită în 5 culori.

Volantis este de asemenea o cască foarte aerodinamică, cu un design sferic, proiectată pentru sprint, triatloane pe distanță scurtă sau ciclism de șosea. Poate găzdui la nevoie și o lentilă atașabilă, cântărește 250 de grame și este disponibilă în 4 versiuni de culoare.

Volantis se face remarcat prin gura mare de aerisire din partea frontală, în formă de U.

Cu un raport performanță/preț foarte atractiv, trebuie menționată și noua cască Strym, proiectată tot pentru ciclismul de șosea. Are un design curat și compact, dispunând de 16 orificii de ventilație, destul de mari. Beneficiază totodată de noul sistem de reglaj RSR10 și fiind un produs de masă, este disponibil în 8 versiuni de culoare. Greutatea declarată este de 250 de grame.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + seven =