Acum citesti
Rucsacuri noi de la Camelbak

Începutul anului aduce și o îmbogățire a ofertei Camelback prin cele 2 rucsacuri noi și sistemul de hidratare pe care le prezintă compania. Principalele trăsături sunt designul gândit să fie cât mai îndurător cu spatele purtătorului și diferitele volume ale recipientelor pentru lichide dinăuntrul lor.

Camelback Volt 13 LR este dotat cu un recipient de 3 litri, iar în vederea unui confort sporit lucrează sistemul LV-Back care asigură ventilația spatelui. Volumul total al rucsacului este de 10 litri, există mai multe compartimente de diferite mărimi pentru tot felul de lucruri pe care dorești să le ai la tine și, dacă te-ai săturat de cască, poți să o legi de rucsac în locul special destinat acestui lucru.

Camelback Mule era deja prezent în gama Camelback, dar i s-a oferit un nou aspect și design care îl fac mai ușor de remarcat. Volumul său total este de 11 litri, și acest rucsac beneficiază de un sistem de ventilație, XV, în timp ce recipientul pentru lichid poate stoca 3 litri. De asemenea, Mule cântărește 590 de grame, cu 80 mai puține decât versiunea precedentă.

Camelback mai oferă separat și bidoane asemeni celor din rucsacurile produse. Printre avantajele subliniate de fabricant regăsim robustețea accesoriilor, faptul că nu influențează gustul lichidului și că se pot curăța foarte facil. Flacoanele Eddy sunt disponibile în volume de 600, 750 sau 1.000ml.

Via Camelback

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + twenty =