Acum citesti
Rotor oferă o mare varietate de powermetre la preț mai bun prin Power Packs

Noul program Power Pack de la Rotor adună toate ofertele lor de powermetre într-o singură linie simplă și ușor de combinat, pentru a ușura găsirea variantei perfecte pentru fiecare bicicletă, mai ieftin ca niciodată! Începând cu doar 660 Euro, angrenajele Rotor INpower, INspider și 2INpower sunt disponibile în configurații 1x sau 2x, cu foi rotunde sau ovale Q-Rings, pentru șosea sau offroad, cu brațe din aluminiu sau carbon.

Ideea din spatele Power Pack este de a rearanja și categoriza toate angrenajele cu powermetru oferite de Rotor. Astfel, chiar dacă e doar o mișcare de marketing, devine mai clar cât de avantajoasă e oferta Rotor în domeniu dar și cât e de diversificată. Prin simplificarea aceasta, Rotor a reușit să scadă puțin și prețurile, acum existând versiuni complete mai ieftine decât erau înainte fără foi.

Rotor oferă trei soluții pentru măsurarea puterii: INpower integrează măsurarea pe un singur braț în angrenajul lor propriu produs în Spania, INspider integrează măsurarea puterii totale combinate în spider-ul propriu, ce poate fi împerecheat cu cele mai ușoare brațe de angrenaj Rotor, din carbon sau aluminiu și 2INpower, ce oferă măsurarea duală în brațele angrenajului și în interiorul axului. Toate sunt disponibile cu brațe de 150-175 mm.

După alegerea soluției, indiferent dacă e nevoie de foi pentru on-road sau off-road, 1x sau 2x, se aleg foile necesare. Pe lângă faptul că e unul dintre primii producători de powermetre precise, Rotor sunt cunoscuți și pentru foile ovale Q-Rings, foarte performante. Cu posibilitatea de a regla fin poziția foii față de angrenaj, Rotor pare a da posibilitatea de a scoate maximum de eficiență din fiecare rotire de pedale. Pentru cei ce vor foi rotunde, există și posibilitatea aceasta în Power Pack.

Odată luată decizia nevoii unui powermetru și stabilit bugetul, e doar o chestiune de alegere a opțiunii perfecte dintre combinațiile cele mai frecvent alese.

Powermeterele de MTB cu ax de 30 mm și spațiere Boost sunt cea mai ieftină opțiune, datorită simplității unei singure foi. La doar 659 Euro e oferită măsurarea pe o singură parte INpower și opțiunea brațelor de 170 sau 175 mm, cu foaie de 34 sau 36t, ovală sau rotundă.

Brațele Kapic din aluminiu și măsurarea puterii totale cu INspider costă 889 Euro, cu brațe de 170 sau 175 mm și foi de 34t sau 36t rotunde sau ovale.

Pentru cei ce vor angrenajul Kapic Carbon și măsurarea puterii totale cu INspider, prețul de de 1049 Euro, tot cu brațe de 170 sau 175 mm și foi rotunde sau ovale de 34 sau 36t.

Pentru încă 50 de euro sunt oferite brațele din aluminiu, dar cu măsurarea duală a puterii 2INpower la 1099 Euro, cu brațe tot de 170 sau 175 mm și foi rotunde sau ovale de 34 sau 36t.

Pe partea de șosea cu ax de 30 mm, prețurile sunt ceva mai mari, respectiv 749 Euro pentru angrenajul cu măsurarea pe o singură parte INpower cu brațe din aluminiu de 170 sau 172.5 mm. Foile sunt disponbile doar în set compact 50/34t sau semicompact 52/36t, dar foile pot fi alese rotunde sau ovale.

Brațele din aluminiu Vegast împreună cu măsurarea puterii totale INspider e probabil cea mai aerodinamică variantă de șosea. La 899 Euro, se pot alege brațe de 170 sau 172.5 mm și foi de 50/34t sau 52/36t, cu foile speciale aerodinamice Aero Round sau ovale, cu 4 șuruburi și BCD 110. Pentru 50 Euro suplimentari se adaugă INspider Aero Crown pentru o aerodinamică mai bună.

Cea mai scumpă variantă costă 1199 Euro și e vorba despre 2INpower Road, cu măsurare duală, brațe de 170/172.5 mm, foi 50/34t sau 52/36t și foi rotunde sau ovale.

Toate pachetele Rotor Power Pack sunt deja disponibile.

Toate celelalte variante de powermetru Rotor rămân în ofertă, cum ar fi cele de ciclocros și gravel bike, dar prețurile nu sunt la fel de mici ca pentru cele din pachetele Power Pack. S-ar putea chiar să fie mai ieftin să se cumpere un angrenaj Power Pack și alte foi separat..

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + eleven =