Acum citesti
Rose a lansat gravel-ul Backroad AL, cu un preț accesibil

După lansarea unui nou model de gravel bike din carbon la începutul anului, Rose revin cu un nou Backroad – varianta AL din aluminiu. Chiar dacă cadrul este fabricat din aliajul metalic ce scade mult prețul, bicicleta beneficiază de multe elemente premium.

Bicicleta e construită pe un cadru din aluminiu cu suduri umplute și șlefuite care, alături de rutarea internă completă a cablurilor, oferă linii elegante și curate. Cablurile ies din ghidon și intră în cadru direct prin gâtul furcii, folosind un sistem despre care Rose spune că e foarte ușor de întreținut în service. Se pare că ghidonul, pipa și distanțierele pot fi înlocuite fără să fie nevoie de deconectarea cablurilor.

Tija de șa e blocată cu un sistem de prindere integrat în joncțiunea toptube/seattube.

Prinderile de etrier sunt de tipul flat mount iar cadrul are prinderi pentru aripi, portbagaje, geantă de toptube și două bidoane în interiorul cadrului, pe mărimile mari existând spațiu și pentru o geantă de cadru.

În față, furca din carbon oferă și ea puncte de montare pentru aripi și câte trei puncte de prindere pe fiecare braț pentru bagaje suplimentare. Atât cadrul cât și furca permit montarea de anvelope de maxim 650b x 50 mm sau 700c x 45 mm. Majoritatea modelelor Backroad AL vin echipate cu roți și anvelope 700c, dar mărimile 46 și 49 sunt disponibile doar cu roți 650b.

Bicicleta va fi disponibilă în 9 mărimi, existând versiuni Backroad AL de la 46 cm până la 64 cm. Cele două mărimi mici vor fi disponibile doar cu roți 650b, în timp ce restul mărimilor vin cu roți 700c dar sunt compatibile și cu cele 650b.

Echipările încep cu Backroad AL GRX RX400 2x la 1549 Euro. Vor fi disponibile și variante cu SRAM Apex 1×11 și Shimano GRX RX600 1x la 1599 Euro și 1799 Euro. Vor urma să apară în ofertă versiuni cu GRX RX810 și SRAM Apex 1x și roți diferite pe față și spate.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + 12 =