Acum citesti
Roata electrică Evelo Omni Wheel care se instalează pe bicicleta pe care o ai deja

Evelo este o companie care produce biciclete electrice de toate felurile. Dar, pentru a-i ajuta pe cei care deja au o bicicletă şi nu doresc să mai cumpere una electrica sau au o bicicletă tip cargo pe care vor să o facă electrică, Evelo a creat roata electrică Omni Wheel, o roată faţă ce se poate instala pe aproape orice bicicletă. Roata integrează tot ce este nevoie – acumulatorul cât şi motorul electric. Din acest motiv compania spune că roata poate fi instalată pe aproape orice bicicletă cu roţi de 26 sau 28 inch.

roata electrica Evelo Omni Wheel 1

Un alt beneficiu este faptul că această roată costă mult mai puţin în comparaţie cu o întreagă bicicletă electrică. Roata este livrată împreună cu o telecomandă fără fir ce se instalează pe ghidon cu ajutorul căreia reglezi ajutorul de care ai nevoie. Însă telecomanda nu este o acceleraţie, roata lucrând în paralel cu puterea cu care pedalezi tu. În acelaşi pachet mai este livrat şi un senzor ce se instalează în jurul rulmentului pedalier pentru a lucra împreună cu funcţia de asistenţă la pedalare.

roata electrica Evelo Omni Wheel 2

Evelo Omni Wheel va fi disponibilă pe piaţă începând cu martie 2015 aşadar în acest moment se pot face deja comenzi.

Specificaţii:

–          Dimensiuni: 26 inch şi 700c
–          Greutate: 8,6 kg
–          Compatibilă cu frână pe disc sau v-brake
–          Motor de 350W care oferă o viteză maximă de peste 30 kmh
–          Autonomie 24-64 km. Reîncărcare în 4 ore
–          Fiind roată faţă instalarea este extrem de uşoară
–          Telecomandă inclusă. Nu este nevoie de smartphone

Roata costă între 999 şi 1.049 $ – în funcţie de dimensiune, pentru o autonomie de 24-40 km sau 1.249-1.299$ pentru o autonomie de 40-64 km. Toate motoarele sunt de 350W, unul destul de mari comparativ cu bicicletele electrice în general.

[vimeo id=”111952648″ width=”600″ height=”350″]
Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − ten =