Acum citesti
Ritchey Ultra revine în 2019 ca model 27.5+/29 de trail

Cadrele din oțel Ritchey au supraviețuit cu bine zecilor de ani, datorită fanilor înfocați, a calității excepționale și a faptului că mereu sunt în pas cu tehnologia, oferind opțiunea oțelului fără a face rabat de la elementele moderne. Modelul de MTB Ultra a fost lansat acum aproximativ 30 de ani iar de atunci bicicletele s-au schimbat enorm. Iată că Ultra s-a reinventat din nou, folosind aceleași tuburi Ritchey Logic ca acum 30 de ani, dar similaritățile se opresc aici.

Modeul Ultra 2019 este un hardtail modern, cu spațiu pentru anvelope și butuci la zi cu tehnologia. Este proiectat pentru o furcă cu cursa de 120 mm și oferă spațiu suficient pentru anvelope 27.5×2.8 sau 29×2.4.

Spatele acceptă ax thru 148×12 mm, are ureche de schimbător din oțel demontabilă și prindere de etrier post mount.

Majoritatea cablurilor sunt rutate extern, cu excepția celui pentru tija dropper care se află în interiorul seat tube-ului, intrând în acesta pe lângă monobloc. Cuveții sunt conici de tip ”drop in” iar headtube-ul are aspectul clasic definitoriu pentru modelele Ritchey.

 

Echiparea e completată de monoblocul clasic filetat și prinderea pentru deraiorul față, ce poate fi mascată pentru utilizarea cu 1x.

Cadrul e oferit doar în culoarea Sierra Slate, e disponibil în mărimile S (15″), M (17″) și L (19″) și costă 999$.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului și în curând pe cea a importatorului în România.

Informații de pe bikerumor.com

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + 12 =