Acum citesti
Rawland bicicleta hibrid


Noul model rSogn al celor de la Rawland Cycles este un mix între o bicicletă de oraș, una de ciclo cross și un mountainbike. Asta datorită faptului că utilizează componente specifice categoriilor amintite mai devreme, imaginea de final fiind cea a unei cursiere cu anvelope de munte.



Cadrul beneficiază de unghiurile unei biciclete de șosea, un headtube cu un unghi abrupt, furcă de trails-uri și o basculă de dimensiuni medii. Cine apreciază și cumpără o astfel de bicicletă? Cei pasionați de parcurgerea distanțelor mari, care apreciază manevrabilitatea bună a bicicletei atât pe șosea cât și pe poteci de pământ.


Pe piața din Statele Unite ale Americii, acesta este un model de succes. Cadrul este oferit pentru mai puțin de 600 de euro (625$). Iar acum lasă-te cu adevărat surprins: modelul rSogn cântărește mai puțin de 10 kg!


Află toate informațiile despre această bicicletă pe site-ul producătorului, la adresa rawlandcycles.com.



via | Rawland Cycles


Vezi Comentarii (3)
  • Acum m-am uitat pe situl lor
    se pare ca pretul de 600 este doar pentru cadru, era prea frumos altfel.
    „The current price is for the remaining stock with cosmetic blemishes, mostly on the fork. Shipping extra. Please note: Photos shown are of complete bikes – including the frameset (sold here). Email us for frameset specifications.”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 + 5 =