Acum citesti
Radical Chilli Dog: hardtail, 29er, pentru cei care se dau tare la vale

Radical All Mountain este o companie relativ nouă din UK, care lansează primul său produs: un hardtail cu o geometrie agresivă, ca rulează pe roți de 29 de inch și cu un cadru construit din oțel Reynolds. Chilli Dog este primul lor produs, conceput și construit în Marea Britanie, o bicicletă pentru cei care preferă traseele hardcore și care sunt susținuți în acest sens și de furca cu o cursă mare, de 150mm.

Foarte posibil ca aceasta să fie unul dintre cele mai cool logo-uri din industrie.

Iar geometria este aproape șocantă pentru un hardtail: headtube amplsat la 63.5 grade, seat tube-ul, la 77.5 grade, iar chianstay-ul – relativ scurt, are o dimensiune de 432mm, permițând montarea pe jantă a unor anvelope cu o lățime de 2.6 inch. Reach-ul este menținut într-o sferă civilizată, acesta măsurând 455mm în dimensiunea Regular și 495mm, în dimensiunea Long. În fond, cei de la Radical All Mountain nu au pus clasicele denumiri de M sau L, ci Regular (seat tube cu înălțime de 400mm) și Long (seat tube cu înălțime de 430mm).

Totul este foarte solid aici.

Pentru țevile cadrului, producătorul a venit cu un mix de țevi Reynolds 853, 631 și 525, acestea având scopul de a oferi un balans echitabil între rigiditate și greutate. Cadrul va permite montarea unui dropper, are cablurile trase prin interior, un headtube conic și drop-out-uri solide. Permite instalarea unei foi cu maxim 36 de dinți. Cadrul este vândut cu o garanție de 5 ani și este vândut cu un preț nu tocmai mic, de 1.095 de lire.

Deja din acest unghi se poate observa cât de agresiv este amplasată furca.

via Radical All Mountain

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 5 =