Acum citesti
Puțin plecați: 3 oameni, 3 biciclete, 4.000 de km

putin_plecatiLaur, Seba și Andrei sunt hotărâți să pornească într-o aventură pe biciclete și să parcurgă distanța de la Atlantic până la Marea Neagră, pedalând. Proiectul sună astfel:

Plecăm pe 27 iulie 2013, din localitatea Arcachon (Franța), situată pe țărmul Oceanului Atlantic. Ne propunem să traversăm Alpii prin sudul Franței, prin Col de la Bonnette, pe la 2.800 de metri, cea mai înaltă șosea europeană. Vom trece apoi prin Italia, Elveția, din nou Italia, Slovenia, Croația, Serbia pentru a intra în România aproape de Timișoara. Traseul se încheie în Vama Veche, în jurul datei de 10 septembrie. În total, vor fi 7 țări și vreo 4.000 de kilometri.

Vorbim de o experiență ciclo-turistico-sportivă de la Atlantic la Marea Neagră, prin care încercăm să combinăm “datul la pedale” cu văzutul de locuri mișto și cunoscutul de oameni noi. Până la urmă este o exprimare a ceea ce ne place cel mai mult să facem: bicicletă, călătorie și o oarecare nevoie de adrenalină.

Dacă ne întrebați de ce facem asta și de ce tocmai acest traseu, nu știm exact ce să răspundem. Uneori ne întrebăm și noi, dar nu ne vine în minte un răspuns evident. Pentru că așa am simțit și ne-am lăsat duși de val, până când s-a transformat într-un vis. Și este extraordinar de plăcut atunci când începi să faci să se întâmple lucrurile pe care le visezi.

Dacă vrei să-i susții sau să le comunici ceva anume, intră pe site-ul expediției.

via putinplecati.ro

Vezi Comentarii (2)
  • mult mai fun Claudiu Moga! Fara header cu sponsori la site, cateodata in slapi prin Alpi, probabil fara media plan si fara relatii in advertising. E bine sa fii sub aripa lui Naumovici, faci niste bani via Gold Corporation si apoi pleci in vacanta cu bicicleta .

  • Moga e unic intre cicloturistii din Romania prin felul lui de a fi! Pacat ca nu ne-am intersectat in cele 3 zile in apuseni cu el sa il cunosc si personal desii am incercat, oricum mult succes si baietilor de mai sus!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 15 =