Acum citesti
Puch – acum în România prin Sport Mood

Sport Mood devine importatorul oficial al bicicletelor Puch, un brand de tradiție înființat în anul 1889. Din anul 1900, Puch începe să producă și motociclete, mopeduri sau automobile, pe lângă biciclete. Mult mai târziu, în 1987, compania este preluată de către Bianchi, ca 10 ani mai târziu, ambele companii să fie achiziționate de către suedezii de la Cycleurope.

De curând, compania a revizuit toate modelele din gamă și are acum în ofertă biciclete de oraș, de trekking, de lifestyle, de munte și chiar biciclete electrice.

puch_mtb

Cele mai multe biciclete oferite fac parte din gama de oraș, fiind urmate de cele de trekking, cross și lifestyle. Cele de munte sunt reprezentate de doar trei modele, din care două electrice. Bicicletele de oraș vor avea prețuri atractive, spre exemplu modelul Puch Unlimited Man, fiind oferit pentru 2.279 de lei, pe site-ul sportmood.ro.

puch-unlimited-man

Pentru mai multe informații despre brand-ul austriac, poți accesa site-ul oficial. De asemenea, pentru oferta curentă a importatorului român, te invităm să accesezi site-ul sportmood.ro.

via Sport Mood

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × two =