Acum citesti
Pub Pedals transformă Egg Beater în pedale cu platformă

Posesorii de mountain bike-uri înzestrate cu pedale CrankBrothers Egg Beater au o idee destul de precisă despre ce presupune folositul acestora fără pantofii de ciclism. Pedalele cu o suprafață mică generează un disconfort serios când ai în picioare o pereche de de pantofi fără talpă rigidă, așa că cineva s-a gândit să aducă soarele și pe strada acestei probleme. Winwood Decksters au conceput Pub Pedals, o pereche de piese de plastic gândite să joace rolul unor platforme de pedale odată montate pe modelul Egg Beater.

Pub Pedals se fixează pe pedalele Egg Beater pe baza aceluiași principiu uzitat în cazul plăcuțelor montate pe pantoful de ciclism. Așadar, acestea sunt ținute în loc de arcul pedalelor și inconveniente precum jocul ies din dicuție.

Momentan, Pub Pedals se află în stadiul de prototip, iar proiectul este prezentat pe larg pe un site de crowd funding, Indigogo. Prețul va varia în funcție de culoarea aleasă, primii 250 de cumpărători urmând să plătească 22$ pentru o pereche de Pub Pedals negre.

Via Indigogo

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 4 =