Acum citesti
Protecție pentru cadru de la Ruckus


Ruckus se preocupă exclusiv cu fabricarea de componente foarte ușoare pentru biciclete, realizate din carbon. Dacă arunci o privire pe site-ul lor, vei putea admira câteva componente realizate integral din carbon, precum schimbătoarele de pinioane sau frânele de tip cantilever.



Pe lângă aceste componente, cei de la Ruckus sunt capabili să repare orice fel de cadru realizat din carbon, care a suferit lovituri puternice. Pe lângă toate aceste servicii și bineînțeles, plecând de la nevoile clienților analizate timp de 3 ani, cei de la Ruckus lansează în prezent un set de protecții pentru cadru.


Acestea au roul de a proteja cadrul de lanț în eventualitatea manifestării fenomenului de chainsuck (lanț blocat între foi și cadru). Costul acestor nu va fi deloc mare, cei 25$ pe care îi vei plăti pentru protecții își vor arăta cu siguranță la un moment dat utilitatea. Protecțiile vor fi lansate pe piață la începutul lui 2012.


Tot de la Ruckus, poți achiziționa cel mai ușor chainguard pentru bicicletele de munte. Acesta cântărește doar 25 de grame!


Alte detalii despre Ruckus, găsești pe ruckuscomponents.com.


via Ruckus


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + eleven =