Acum citesti
Primul concurs de XCO nocturn din București: Moontime Bike

Red Bull si NoMad va invita pe 15 septembrie, în Parcul Tineretului, unde se va organiza primul concurs de XCO urban în nocturnă.

Red Bull MoonTimeBike aduce Cross Country-ul in oras. Parcul Tineretului din capitala va deveni scena crepusculara a competitiei care aduce la start cei mai buni 150 de mountain bikeri din tara. Se vor parcurge 7 tururi de aproximativ 5km, tururi presarate cu urcari si coborari abrupte pe iarba, pietris si scari.

Datorita gradului de dificultate crescut, la concurs pot participa doar concurenti cu experienta, adica cei clasati in primii 10% la Prima Evadare sau in primii 30% la maratoanele montane listate in formularul de inscriere. In ambele cazuri, se ia in calcul clasamentul general (masculin/ feminin) al editiilor 2012 sau 2011. In cazul in care nu indepliniti conditiile de participare puteti sa participati ca spectator la un eveniment inedit si spectaculos.

Vor fi obligatorii: frontalele sau/ si lanternele pentru fata, lumina rosie continua pe spate, ceea ce va oferi nu doar siguranta rideri-lor, ci si un spectacol aparte. Numarul de participanti este limitat la 150, dar numarul de spectatori este nelimitat :). Puteti veni sa va incurajati favoritii si sa va bucurati alaturi de ei de atmosfera concursului si de surprizele pregatite pentru ambele categorii. Sau daca esti fotograf te invitam sa accepti provocarea de a face fotografii in conditii dificile, fiind si premiat la final.

Pachetul de inscriere va contine: incalzitoare pentru brate cu sigla concursului reflectorizanta, numarul de concurs si sistemul de prindere.

Alte informații pe redbull.ro.

Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 1 =