Acum citesti
Prima etapă din Cupa Națională de Downhill, la Mărișel

Organizatorii etapei de Cupă Națională de la Mărișel, etapa care deschide sezonul, ne-au trimis un comunicat de presă pe care-l facem public în cele ce urmează:

Andrei Diaconu, anul trecut la Mărișel. Foto: Ilie Pipernea

Cu entuziasm vă anunțăm că între 26 și 27 mai, Marisel Bike Park va fi gazda primei etape a Cupei României la Downhill. Competiția se va desfășura pe parcursul a patru etape în total, începând cu cea de la Mărișel Bike Park, continuând la Bistrița, Sinaia și Azuga.

Pentru prima etapă de la Mărișel, avem pregătite 8 categorii de concurs pentru toți iubitorii de mountain bike: copii A, cadeți, juniori, elite, master 1, master 2, amatori 18+ și amatori 18-. Suntem convinși că vom avea parte de o concurență puternică și de un spectacol de neuitat pentru toți cei prezenți.

Mărișel Bike Park este locația ideală pentru acest eveniment, cu un traseu special amenajat pentru acest concurs și o priveliște spectaculoasă asupra Munților Apuseni și a lacului Beliș.

Ski Bike Resort Marisel este gazda noastră, iar Le Dome Mărișel este partenerul nostru oficial, oferind un spațiu multifuncțional pentru afterparty-uri și alte evenimente.

Suntem mândri să anunțăm că această competiție este organizată cu sprijinul Federației Române de Ciclism, iar valoarea locala este reprezentata prin colaborarea cu Primăria Mărișel, Booha Production, Spando Ski Team, Naturisti, Casa Spando, Cabana Moților și Cămară de la Munte și multi alții.

Anul trecut am avut peste 100 de concurenți, iar anul acesta ne așteptăm la un număr și mai mare. Cu toții suntem pregătiți pentru o competiție de top, dar trebuie menționat că programul poate suferi modificări din cauza condițiilor meteo.

Vă așteptăm cu drag la prima etapă a Cupei României la Downhill, la Mărișel Bike Park, pentru un spectacol de neuitat și o experiență de mountain bike deosebită.

Eveniment faceboook: https://www.facebook.com/events/608844597860763

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − 8 =