Acum citesti
Prima ediţie a Maratonului Olteniei are loc în 31 august

Sâmbătă, 31 august, iubitorii mersului pe bicicletă sunt aşteptaţi la Maratonul Olteniei – o competiţie pe dealurile din vecinătatea oraşului Ramnicu Vâlcea. Organizatorii anunţă prima ediţie a acestei competiții, care se adresează în primul rând amatorilor de competiţii montante, dar şi iubitorilor de ciclism în general șicare oferă două trasee pentru secţiunea întrecere şi o plimbare prin oraş în secţiunea Family. Cele două trasee din concurs, de 31 kilometri şi respectiv 55 kilometri, prezintă urcari susţinute şi coborâri pline de adrenalină, atât în zone de padure cât şi pe păşuni.

maratonul_olteniei_2013

Bicicliştii de toate vârstele care nu sunt înscrişi în concurs se pot alătura plutonului care va parcurge câţiva kilometri pe arterele principale ale oraşului Râmnicu Vâlcea. Bicicliştii vor fi însoţiţi de maşini de asistenţă ale poliţiei. Startul pentru ambele grupuri, atât pentru competiţie cât şi pentru plimbarea prin oraş, se va da în parcul Zăvoi. Familii, copii, parinţi şi bunici sunt aşteptaţi să petreacă o zi activă în aer liber.

Maratonul Olteniei este un eveniment organizat de Hypersport şi Asociația Padina Fest cu sprijinul partenerilor principali CEZ Romania, PAD Energy şi Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea. Alături de aceştia, îşi aduc contribuţia și: Cube, Giant şi Isostar dar şi parteneri locali precum Hotel şi Restaurant Simfonia, Asociaţia Sportivilor Cozia Racing Team şi Free Bike Team. Evenimentul se înscrie pe linia dezvoltării unei culturi axate pe mişcare, pe un stil de viaţă sănătos şi respect pentru natură. Asociaţia Padina Fest şi HyperSport sunt promotori ai acestor iniţiative şi sunt implicate în mai multe acţiuni de acest gen în diferite zone ale ţării.

Pentru mai multe detalii legate de Maratonul Olteniei și înscriere vizitați site-ul oficial sau pagina de Facebook www.facebook.com/maratonulolteniei

Afis MO

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 4 =