Acum citesti
Premiul Plus X Award pentru Focus First Extreme

focus_bikes_premiu_1La editia de anul acesta a celui mai renumit concurs de design din europa, Focus bikes a facut o figura foarte buna, castigand cu modelul First Extreme trei premii din sase disponibile.
Plus X Awards este cel mai mare concurs european pentru tehnologie, sport si lifestyle si acorda premii produselor care prezinta capacitati mari de productie pentru viitor, sunt foarte tehnologizate dar in acelasi timp ofera suficiente motive bune pentru a fi cumparate de catre consumatori.

Oficialii de la Focus Bikes din Germania sustin ca sistemul de integrare a amortizorului spate a jucat in rol decisiv in acordarea premiului de catre juriu, sistem ce este unic pentru moment pe scena bicicletelor.

Focus First Extreme beneficiaza de un cadru de carbon si multe piese de top, precum : furca Fox 32 Rem RL cu o cursa de 120 de mm, schimbatoare SRAM X.0, piese Shimano XTR si alte componenete realizate din carbon. Toate acestea ii foera o greutate extrem de scazuta.

Daca va ganditi sa achizitionati un asemenea model, ar trebui sa stiti ca trebuie sa fiti pregatiti cu un buget de minim de 3.500 de euro.

via|Focus Bikes


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 2 =