Acum citesti
Predeal MTB Trophy

Anul 2010 aduce o noutate in “peisajul” evenimentelor cu caracter sportiv din Statiunea Predeal. Organizat de Primaria Predeal si sustinut de Ski Pro / MTB Pro, alaturi de cativa parteneri entuziasti, sustinatori ai mountain biking-ului in aceasta zona, Predeal MTB Trophy este primul concurs de mountain bike organizat aici, competitie deschisa, ce se adreseaza tuturor iubitorilor acestui sport, sportului in general, dar si iubitorilor de natura, de la varsta minima de 14 ani si “orice” nivel de abilitati si pregatire fizica (cunostinte si rezistenta decente), tuturor celor dornici de a practica mountain bike-ul chiar la munte (!), in mijlocul naturii.


Sunt invitati sa ia parte la acest concurs de mountain bike cross country atat amatorii ce doresc sa-ti testeze / impinga / depaseasca limitele, cat si profesionistii, cei ce lupta direct pentru un loc in frunte.


Predeal MTB Trophy este primul concurs de mountain bike din zona statiunii Predeal si probabil, cel mai frumos organizat pana acum in Romania, intr-un cadru natural de exceptie, intr-o perioada a anului in care foioasele bogat colorate vor incanta privirile si vor face efortul depus mult mai placut, pe trasee ce putini au avut ocazia pana acum sa le parcurga. Veti avea parte de o organizare ce ne straduim sa va depaseasca asteptarile si speram ca expeienta acestei incercari sa fie una cat mai placuta, chiar daca nu neaparat cea mai usoara pentru toti.


Va asteptam sa fiti printre cei ce vor scrie istoria acestui maraton, parte a ceea ce dorim sa devina o traditie in „peisajul” evenimentelor de acest gen si a celor din statiunea Predeal.


Detalii complete despre traseu gasesti pe mtb-pro.ro.


via | mtb pro


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − 4 =