Acum citesti
Poveștile bicicletelor furate

StolenBiciclete se fură zilnic în România, la fel ca în toată lumea. Și chiar dacă se presupune că mulți cunosc regulile de bază pentru a nu se trezi cu bicicleta furată, se pare că fiecare situație este de fapt un cumul de factori prin care orice măsură de prevenire este depășită.

De aceea, am dori să știm de la cei cărora li s-au furat bicicletele, în ce circumstanțe s-a întâmplat fapta, ce măsuri au luat după eveniment și bineînțeles, dacă și-au găsit într-un final bicicleta. Cu siguranță sunt multe povești interesante, de aceea dorim să le publicăm într-un articol viitor.

Astfel de povești pot constitui o lecție și pentru alții, de aceea te rugăm să ne trimiți povestea ta pe [email protected], iar noi o vom publica cât de curând. Am aprecia de asemenea dacă ai putea atașa și o fotografie a bicicletei tale în momentul în care ne scrii mail-ul. Nu se știe niciodată cine a observat-o pe undeva.

Cu mulțumiri,

Echipa FreeRider.ro

Vezi Comentarii (12)
  • Mai tineti minte lacatele cu cifru de alama? Am aflat ca se desfac foarte usor,atat de usor incat doar am urcat sa beau un pahar de apa,pana la etajul 4 si am coborat .Am crezut ca imi face o gluma fratele meu initial,doar ca am ramas stupefiat cand ne-am intalnit si ma intreba unde este cursiera sa se dea si el.In momentul ala nu mai stiam ce sa fac unde sa ma duc cred ca eram muticolor de toate stariile care ma treceau… Din ziua aia nu am mai luat nici un lacat cu cifru,daca puteam imi fabricam din lant cu lacat dupa dimensiunile care aveam nevoie si lasam bicicleta in locuri cat mai „in unghiul meu de actiune”,am fost instare si un pustiulica sa mustrez sa nu imi atinga bicicleta 🙂

  • Mie mi s-au furat 4 din scara blocului, a venit si Politia, si nimic.Irecuperabile.De atunci o car zilnic pina la etajul 4, pt. ca o tin in casa pe balcon.

  • De maine imi aduc si eu bicicleta in noul oras aici unde m`am mutat in chirie, stau la 4, si ghici ce! o voi pastra in apartament si o s`o urc si o s`o cobor ori de cate ori este nevoie, n`o s`o leg niciodata in scara, mai ales ca n`am nici interfon! Asta e, traim intr`o tara plina de hoti, pacat ca nu le fura sa se dea pe ele, le fura ca sa`i fraiereasca pe altii si sa`si bage banii in bmw`urile lor de kkt din ’92

  • Pe balcon Florin?! Nici pe balcon nu mai sunt in siguranta , cred ca trebuie sa dormim cu ele in casa. Pe scara blocului, la etajul 4 exista balcon de servici, cu lacat, grilaj si doar un geam de 60X60cm, si peste noapte a disparut 🙂

  • Regula mea de baza este sa nu-mi las bicicleta nesupravegheata. Niciodata.

    Intru cu ea oriunde ma duc. La McDonalds, la banca, la eMag. Oriunde. Intreb frumos inainte daca se poate intra cu bicicleta si nimeni n-a zis niciodata „nu”.

    Prin Mall n-ai ce sa faci, si acolo am sala de fitness, mi-ar placea sa merg cu bicicleta pana acolo, dar pentru ca n-am unde s-o las vin pe jos.

    Altfel nu prea ai cum s-o protejezi.

  • Fosta mea bicicleta a disparut de pe scara blocului. Locuiesc in singurul apartament de la ultimul etaj, intr-un bloc de pensionari, cu interfon. Bicicleta era legata cu lacat de balustrada. Cand a venit politia, a trebuit sa-i dictez cuvintele politistului pentru procesul verbal (inclusiv notiuni gramaticale) si asta a fost cu prima mea bicicleta. Noua bicicleta imi zgarie peretele in hol, dar macar stiu unde e.

  • Intr-o seara am avut sa constat ca mi s-a furat bicicleta din fata casei, ce ii drept nu aveam un lacat foarte bun. Cel care mi-a furat bicicleta nu era din oras, in drum spre casa cu bicicleta furata a fost orpit de politie. Spre surprindrea mea politistul a avut inspiratia de a-l inlegitima si de a-i desumfla rotile :))). Din fericire am dat-o furata, nu au trecut 5 minute pana au aflat baieti unde ii.

  • Eu, obisnuiam sa-mi las bicicleta in masina (un bus vw t3). Mi-au descuiat masina si mi-au luat bicicleta. Cand am fost reclam furtul, cei de la politie isi dadeau coate nedumeriti, nu stiau ce departament ar trebui sa se ocupe de caz: cel care ancheta furturile de biciclete sau cel care ancheta furturile din autoturisme.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 4 =