Acum citesti
Posesorii de iPhone 6 să stea fără grijă: carcasă pentru telefon de la BioLogic

Eterna și versatila carcasă Bike Mount Weather Case a celor de la BioLogic va face noi posesori de telefoane inteligente fericiți, după ce compania producătoare a lansat versiunea compatibilă cu iPhone 6 și viitorul 6S.

bio

Operativitatea celor de la BioLogic se poate numi, fără rezerve, proverbială, căci de-abia ce a apărut noul telefon pe rafturile magazinelor (deși nu a apucat să stea prea mult pe acolo), că firma a și lansat acest accesoriu menit să țină la distanță orice particule l-ar putea afecta. Compartimentul etanș ferește telefonul de praf, ploaie, noroi și transpirație și mai comportă un avantaj important – profilul este suplu, la fel ca al telefonului, ceea ce face din Weather Case o husă mai sofisticată care poate fi utilizată și când nu pedalezi.

bio_1

Weather Case, deși de dimensiuni mici, include o grămadă de trăsături: fermoare impermeabile, ecran tactil, vizor pentru obiectivele camerelor din față și spate, butoane laterale pentru volum, orificii pentru încărcător/căști și o căptușeală interioară care previne degradarea telefonului. Nu în ultimul rând, BioLogic are deja pregătită și o aplicație pentru ciclism, BikeBrain, pe care utilizatorii s-ar putea să o găsească realmente utilă. Și, în caz că nu deții un iPhone 6 și ai accesat acest articol într-un mod aleator sau doar din curiozitate, îți transmitem că Weather Case are versiuni și pentru iPhone 5, Samsung Galaxy S3/S4/S5, Nokia Lumia 930, Xiaomi Redmi 1S, HTC One (M8), LG G3, Sony Xperia Z2 și Xiaomi Mi3.

bio_2

Prețul accesoriului, cu tot cu mecanismul de prindere de ghidon, este de 34,95 euro și poate fi comandat de pe http://www.premiumbikegear.com/

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 3 =