Acum citesti
Portbagaje fashion de transportat bicicleta de la TiltShift

Te-ai săturat de portbagajele Thule pe care le are toată lumea? Noul vostru Mini Cooper S vernil nu merge deloc cu gri-ul ala banal. Iar pe Citroen DS5-ul cu care mergeţi în concediu nici atât. De fapt nici măcar Pinarello-ul ăla FP8 nu arată nicium pe Thule ProRide….

Tiltshift-Kickstarter-bike-rack-rail-1-e1434651064846-600x269Cineva s-a gândit şi la tine! TiltShift îţi oferă acum The Rail, portbagajul cu un design deosebit şi care vine în mai multe culori. Iar la un preţ începând cu 268$ nici nu îţi sparge bugetul, asta dacă nu vrei un model personalizat, pentru care trebuie să investeşti până la 458$.

Tiltshift-Kickstarter-bike-rack-rail-3-600x454Portbagajul este cu prindere pe furcă, adică profesionist, bicicletele de carbon neavând nimic de suferit. Este fabricat în Marea Britanie din oţel de cea mai bună calitate. Prinderile sunt doar de tip T, dar cu siguranţă nu ai instalat bare pătrate peste acoperişul ăla fain de sticlă… Este compatibil cu ax Quick Release clasic, de 15 mm sau de 20 mm şi foloseşte Quick Release-ul bicicletei, care se poate bloca împotriva furtului.

47a889d1a3d2286aadaef93034df14f5_original-600x399Una peste alta, vei fi încântat cu siguranţă de asortarea de culori şi forme între maşina ta şi barele rotunde ale acestui portbagaj extravagant… Şi mai ales nu uita marele dezavantaj al portbagajelor cu prindere pe furcă: nu uita roata sprijinită de zid când te urci în maşină şi demarezi în trombă, Zipp-urile alea de carbon au mare trecere şi te-au costat o grămadă de bani.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × three =