Acum citesti
Polițiști pe pistele de biciclete

În New York legea sună astfel: este împotriva legii să parchezi, să staționezi sau să oprești pe pistele de biciclete sau să le obstrucționezi. Iar cu acest citat prezent în header-ul site-ului, un cetățean nemulțumit al metropolei americane a creat un blog unde toată lumea poate trimite fotografii cu mașini de poliție sau polițiști staționând pe pistele de biciclete.

cops_in_bike_lanes

Site-ul a avut un succes răsunător și este deja plin cu astfel de fotografii, demonstrând încă o dată că nu în toate țările sunt respectate aceste reguli. Și mai ales, de către organele legii. Site-ul poate fi accesat aici.

via Cops in Bike Lanes

Vezi Comentarii (4)
  • OK, dar vrei ca politia sa ti-l amendeze pe taranul cu X5 care a parcat neregulamentar ca sa se duca sa-si cumpere tigari. Si atunci politia unde ar putea sa parcheze in astfel de situatii ? Ar fi mai bine sa stea in mijlocul strazii ?

  • Alex, iti multumesc frumos pentru caracterizare, eu consider ca nu sunt iar pe viitor ar fi si frumos si sanatos sa iti pastrezi astfel de pareri pentru tine. Motivele sunt foarte lesne de inteles, de catre aia care nu sunt limitati in gandire.

  • Am intalnit si eu destule astfel de exemple in micul nostru sat cu ministri. Am avut si eu o colectie de astfel de poze. Masini parcate, politisti in rond, jandarmi, gardieni publici, corturi ale primariei, corturi pentru semnaturi… De toate.

    @bebe
    si niciodata nu incalcau legea ca sa aplice legea. Doar o incalcau.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 1 =