Acum citesti
POC își extinde gama cu protecții pentru downhill

Riderii care trăiesc periculos mai au acum o colecție asupra căreia să delibereze după ce POC a lansat un set care cuprinde atât echipament de ciclism, cât și protecții pentru diferite părți ale corpului.

Trenul superior va fi apărat de Spine VPD 2.0 DH, o piesă care conține protecții pentru torace, spate, umeri și coate, ce, atenție, sunt certificate după standardul pentru motociclism. Ansamblul este invelit într-o plasă care, împreună cu orificiile din piesă, ar trebui să asigure o briză de răcoare.

Nici picioarele nu vor rămâne descoperite, mulțumită pieselor pentru genunchi care acoperă această parte a piciorului, dar și o bucată bună din tibie.

Cotierele, chiar dacă sunt prezente pe piesa pentru torace, au fost atent fabricate și beneficiază la exterior de o placă menită să evite rănirea cotului, datorită suprafeței lucioase care reduce frecare, lucru util și în caz de aterizare forțată. Două bretele țin piesa la locul său, în timp ce rezistența acesteia este asigurată de structura din kevlar.

Și pentru zona șoldurilor există pantalonii peste care poate fi îmbrăcată orice altă pereche, atâta vreme cât este mai largă. Aceștia prezintă o întăritură în zona coccigiană, nu au bazon și sunt fabricați dintr-un material care optimizează aerisirea.

Via POC

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × three =