Acum citesti
Player audio ce redă şi zgomotul ambiental de la iASUS

iASUS-inline-micro-amp-for-headphones-with-background-sounds_connected-600x400Deşi marea majoritate a producătorilor de dispozitive audio încearcă din toate puterile să filtreze sunetele ambientale, acest lucru nu este de interes pentru sportivi. Ciclişti sau alergători, mulţi ar vrea să asculte muzică în timpul antrenamentului, dar trebuie să fie în acelaşi timp atenţi la zgomotele traficului din jur. Compania iASUS din Hong Kong a făcut un pas înainte pentru aceştia. Noul lor microfon EAR3 capturează zgomotele ambientale şi le suprapune cu muzica, pentru a putea auzi atât artistul preferat cât şi maşina care vine din spate.

iASUS-inline-micro-amp-for-headphones-with-background-sounds_graphics-600x259iASUS încearcă să lanseze acest produs pe Indiegogo şi au o ofertă specială de preţ pre-producţie. Spre deosebire de alte campanii, toţi cei care plătesc vor primi produsul, care se va fabrica indiferent de rezultatul campaniei.

iASUS-inline-micro-amp-for-headphones-with-background-sounds_hear-betteriASUS-inline-micro-amp-for-headphones-with-background-sounds_hear-everythingEAR3 foloseşte un aşa numit VBS (Variable Background Sound) care permite reglarea nivelului zgomotului ambiental care să fie mixat cu muzica. Astfel, acum se poate auzi traficul îndiferent de activitatea practicată, în ritmul muzicii preferate. Pentru atunci când acest lucru nu este necesar, VBS se poate dezactiva pentru a auzi muzica fără zgomote suplimentare.

EAR3 poate mări nivelul de sunet al căştilor cu 10dB şi are încorporată un acumulator ce îi permite să funcţioneze 20 de ore. Se încarcă pe micro USB, tot pe acelaşi port fiind conectate şi căştile cu un adaptor la jack de 3.5 mm.

iASUS-inline-micro-amp-for-headphones-with-background-sounds_tech-detail-600x573Preţul special de lansare este de 60 USD plus transportul şi este disponibil în culorile negru şi espresso. Livrarea se va face începând cu 15 decembrie. Transportul în Europa costă 25 USD.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe pagina de pe Indiegogo.

Informaţii preluate de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (2)
  • Foarte buna inventie!!! Eu am patit-o! In cl a6-a a dat o masina peste mine, avem casti la urechi, ascultam Offspring Smah 🙂 si nu am auzit masina care venea din spate, m-am uitat dar era intr-un unghi mort… M-am lovit mai tare la un picior si am tras o sperietura groaznica!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 1 =