Acum citesti
PIVOT LES: un nou hardtail intră în joc, cu geometrie „new school”

New School World Cup Geometry definește Pivot noul său concept, care se aplică direct noului hardtail LES. Aceasta este mai ușor cu 50 de grame decât versiunea anului anterior, iar astfel, ideea unei biciclete cu o greutată totală de sub 9 kg este cât se poate de realizabilă. Folosind echiparea potrivită, desigur.

pivot-les-27-5
Versiunea 29er.

Dar ce înseamnă această nouă geometrie? În principiu, un trend pe care-l urmează toți marii producători. Unghiul headtube-ului se modifică de la 71 de grade la 69 de grade, top-tube-ul este mai lung, pipa mai scurtă, iar chain stay-ul de asemenea mai scurt. Lucruri pe care deja le cunoaștem de la enduro, dar iată, că acum sunt implementate și pentru bicicletele de Cross Country.

pivot-les-27-5-plus
Versiunea 27plus.

Ce aduce Pivot însă în plus este posibilitatea de a monta pe această bicicletă roți în formatul 27plus, adică anvelope cu o lățime de 3.0. Poți adăuga liniștit o furcă de 120mm și o tijă de șa reglabilă și iată cum obții o bicicletă pentru poteci agresive. Cadrul este compatibil de asemenea și cu o transmisie electronică.

Bicicleta se livrează cu prinderi de roți Boost (110, respectiv 148mm), pentru 29 sau 27plus în 4 dimensiuni și diverse echipări.

Get the Call Up with Pivot’s New LES from Pivot Cycles on Vimeo.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + five =