Acum citesti
Piatra Craiului Trophy, pe 6 iulie, cu startul la Zărnești

In iulie, calendarul Riders Club continua cu competitii saptamanale, organizate pe trasee care traverseaza cele mai frumoase zone ale tarii. In perioada urmatoare, judetele Brasov, Arges si Ilfov se vor lasa explorate de sutele de ciclisti amatori care vor lua startul in concursurile programate. Primul pe lista: Piatra Craiului Trophy, cu startul din Zarnesti pe 6 iulie.

piatra_craiului_trophy_fr

Inscrieri

Cei care inca nu s-au inscris, o mai pot face online pana vineri, 5 iulie, la orele 20:00 sau la fata locului, inainte start. Pana vineri, taxa de participare este 70 de lei, iar sambata, in dimineata evenimentului, va fi 80 de lei.

La Piatra Craiului Tophy se aplica reduceri la inscrierile de grup.

Pachetul de start

Participantii vor beneficia in pachetul de concurs de: numar de concurs, cip de cronometrare de unica folosinta, covrigei si briosa (inclusiv la finish), doza Ursus Cooler la finalul competitiei. In plus, la punctele de alimentare de pe traseu, riderii vor primi apa, banane, ciocolata, glucoza si biscuiti.

Pachetele pot fi ridicate de miercuri pana joi (3-4 iulie) in intervalul orar 17:00-19:00 de la sediul MPG de pe str. W.A.Mozart, nr. 25A2, Sector 2, Bucuresti, si sambata, din zona de start, in intervalul 8:00-10:30.

Cum se ajunge la Zarnesti?

Situat la numai o ora de Brasov, Zarnesti este o localitate accesibila cu masina, dar si cu trenul. Din Brasov, sunt disponibile 14 curse pe zi, dus-intors. Programul trenurilor din 6 iulie poate fi consultat aici: http://www.regiotrans.ro/mersul-trenurilor-brasov-zarnesti

Traseele Adaptate nivelurilor de performanta, traseele au 27, respectiv 40 de Km. Traseul scurt se adreseaza participantilor de nivel 3 si 4, iar cel lung celor de nivel 1 si 2. Accesare harta traseu

“Traseele propuse pentru editia de anul acesta se vor desfasura pe drumuri de tara si forestiere, cu o dificultate pe care o poate aborda orice concurent. Participantii trec pe langa Cabana Curmatura si prin satele Magura si Pestera, toate cu peisaje de vis. Printre multele zone atractive ale traseului se numara si prapastiile Zarnesti, un impresionant defileu cu o lungime de 3-4 km, care se afla in partea de nord-est a Masivului Piatra Craiului. Tot aici exista o arie de 1,5 ha, cu caracter de monument al naturii, care include Pestera Liliecilor, obiectiv pe langa care, de asemenea, trece traseul concursului din 6 iulie.” Rares Manea – organizator

Punct de plecare: Zarnesti, cabana Gura Raului
Diferenta de nivel: 830 m la traseul scurt si 1340 m la traseul lung

Dupa Piatra Craiului Trophy, la numai o saptamana urmeaza Trofeul Muscelului, organizat de Razvan Juganaru la Campulung. Trofeul Muscelului este programat pe 13 iulie si propune doua trasee, de 27, respectiv 55 de kilometri, care vor strabate drumurile si potecile ce traverseaza poienile si padurile versantilor sudici ai Muntilor Iezer-Papusa. Si aici, inscrierile sunt deja deschise pe pagina dedicata evenimentului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + 2 =