Acum citesti
Pentru toată familia: Toxy


Producătorul Toxy, cu rădăcinile în Germania, oferă un vehicul pe care se pedalează asemenea ca pe o bicicletă însă este dotată cu trei, nu cu două roți. Ai putea fi rapid tentat să afirmi că este o tricicletă. În principiu, poate fi însă în practică lucrurile stau complet diferit.


Are trei locuri și trei pedaliere, prin urmare se poate utiliza forța comună pentru a urni vehiculul. Dacă ești prea leneș sau cei care pedalează sunt prea în vârstă ca să mai depună mult efort, poți opta pentru asistență electrică. Preuspune montarea unui motor care să te susțină la pedalat, urmând cu exactitate principiul bicicletelor electrice.



Poate transporta până la 300 de kg, promite a fi foarte confortabilă iar cu motorul electic atinge o viteză maximă de 25 km/h. Trimobilul  poate fi configurat după placul inimii: îi poți adăuga diverse componente sau un loc suplimentar, lista de opționale concurând cu cele pentru automobile.


Prețul de bază pentru Trimobil cu butuc Nuvinci 360 este de 4.170 de euro. Iar dacă nu știi când să te oprești cu adăugarea opționalelor, te vei trezi cu un preț final de peste 6.000 de euro.


Detalii complete pe toxy.de.


via Toxy


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 + 1 =