Acum citesti
Pentru all-mountain, cu dedicație: Casca Bell Super

Odată cu dezvoltarea tipurilor de mountain bike-uri și a disciplinelor pe care acestea le presupun ar fi trebuit ca și echipamentul aferent să țină pasul. Deși începe să devină tot mai orientat către cerințele fiecărui stil de a te da cu mtb-ul, echipamentul încă se împarte, în mare, între cel de cross-country și gravity. Din acest motiv, cei de la Bell au lansat casca Super, un model care se adresează proaspetei categorii all-mountain.

bell_super

Protecția oferită este cuprinzătoare, partea din spate acoperind bine acea zonă a capului, și structura căștii fiind ranforsată, dar nici confortul nu a fost neglijat. Cele 25 de găuri de aerisire permit o circulație eficientă a aerului, bureții din interior sunt tratați anti-bacterian, însă cea mai importantă trăsătură, și cea specifică all-mountain, se referă la posibilitatea de a purta ochelari tip goggle. Partea anterioară a căștii este ceva mai mică decât în cazul căștilor convenționale și așa s-a obținut locul necesar purtării ochelarilor de care ziceam mai sus și suplimentar există niște găuri de ventilație pentru a păstra răcoarea și în respectiva zonă. De asemenea, este posibilă și montarea unei camere GoPro pe suportul special construit pentru aceasta.

Bell Super nu impresionează prin greutate, cu cele 390 de grame ale sale, dar pentru riderii care și-au descoperit vocația de all-mountain și doresc să-și completeze colecția de echipament special pentru această disciplină, alegerea este inspirată.

Via Bell

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 5 =