Acum citesti
Pedalele care masoara cadenta

Ideea acestor pedale capabile sa masoare cadenta nu este noua, fiind deja prezentata in linii mari anul trecut de catre cei de la MetriGear. Intre timp acestia au abandonat proiectul iar cei de la Look si Polar s-au decis sa duca la bun sfarsit ideea. Produsul a fost realizat corespunzator si astfel, in primavara 2011 vor fi primii care vor lansa prima pedala din lume care masoara cadenta.


In axul pedalei este integrat un sistem electronic si un transmitator care comunica cu un receiver montat pe partea inferioara a basculei. Principiul este oarecum asemanator cu cel al ciclocomputerelor pentru biciclete. Cei de la Look sustin ca noile pedale vor fi foarte utile pentru cei care vor sa-si descopere eventuale probleme biomecanice, sistemul fiind capabil sa analizeze deficientele stanga-dreapta la pedalat. In acelasi timp este un tool util pentru cei care se antreneaza foarte des.


Pedalele sunt destinate, cel putin pentru inceput, doar cursierelor.


via | Look


Vezi Comentariu (1)
  • Cadenta, eu zic ca e bine sa fie data numai de creier in functie de relieful cursei si potentialul fizic al ciclistului, nu de aparate …ciclistii de altadata n-au folosit asa ceva si culmea, au obtinut rezultate exceptionale !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × three =