Acum citesti
Pedale cu prindere magnetică de la Maglock

Toți cei care consideră că pedalele de la Shimano, Crank Brother, Look & Co. sunt prea dificil de utilizat datorită faptului că nu sunt niciodată pe fază pentru a scoate piciorul la timp, au acum la dispoziție un sistem mult mai simplu de utilizat: pedala cu pridere magnetică.

pedale-maglock-2

Exact cum reiese din denumire, corpul pedalei conține până la 20 de magneți (10 pe-o parte și 10 pe cealaltă parte), iar peste se montează o plăcuță de metal, dreptă. Ideea nu este tocmai nouă, prima aparținându-i aceleași persoane. Versiunea inițială însă avea o platformă prea mică și cântărea mult prea mult pentru o pereche de pedale, mai exista 1.540 de grame. Noua versiune însă va avea o platformă mai mare, pentru aderență mai bună, și va fi mai ușoară, cântărind în prezent 974 de grame, în continuare o greutate mare peste un set de astfel de pedale.

pedale-maglock-1
Plăcuțe cu aceeași prindere, doar că-s perfect plane.

 

Avantajul utilizării magneților este că prin adăugarea sau scoaterea magneților tu vei putea stabili cât de puternic vrei să fie prinsă încălțămintea de pedală. În plus, datorită platformei mari și pinilor, poți utiliza aceste pedale și cu încălțămintea de zi cu zi. Costul de achiziție va fi de 120$, iar acestea pot fi comandate pe kickstarter, urmând a fi livrate începând cu luna octomrbie a acestui an.

pedale-maglock

via Maglock

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 2 =