Acum citesti
Pe 2 iunie, Cupa TBB în Politehnică

Vino sambata 2 iunie la prima velo-competitie din Bucuresti, in campusul Politehnicii, langa Rectorat si Coloana Infinitului.

Inscrierile se pot face incepand de maine 24.05 la magazinul BikesPlanet din B-dul Iuliu Maniu, Nr. 8A, sector 6, Bucuresti si incepand de vineri online pe site-ul www.7advertising.ro/tbb.html. Ultima zi de inscrieri este 31.05.

Taxa de inscriere: 10RON/persoana, se poate plati cu cardul pe site sau in numerar la magazinul BikesPlanet, in intervalul orar 11:00-19:30. Varsta minima de inscriere 18ani.

Pe 2 iunie pe te asteptam la ora 10:00 pentru a ridica numerele de concurs si pentru a recunoaste traseul. La ora 11:00 se pleaca in prima proba din competitie: 20km traseu pentru barbati ( 8 ture *2,5 km) , 15km traseu pentru femei (6 ture *2,5 km), traseu pe aleile din Politehnica.

Dupa ce toata lumea a terminat prima proba a competitiei, urmeaza celelalte probe obligatorii din competitie: probele de jaloane, forta,
indemanare pe bicicleta si probe de cunoastere bicicleta si legislatie.

In fiecare proba participantii vor primii un numar de puncte in functie de rezultatul obtinut. Toate persoanele inscrise trebuie sa participe si sa finalizeze toate probele competitiei. Primii 30 participanti (la ambele categorii feminin si masculin), ca si numar de puncte obtinute la sfarsitul probelor obligatorii, intra in proba finala, o tura de 2,5 km in urma careia se stabilesc primii 3 castigatori.

Inainte de tura finala, se va realiza un concurs de stafeta. Acesta este format din 6 ture a 1 km. Echipa trebuie sa fie formata din 3 persoane, din care minim o persoana de sex feminin. Fiecare persoana va trebui sa parcurga 2 ture. Inscrierile se fac in ziua respectiva.

Mai multe informatii, regulament, premii, poti gasi pe:
https://www.facebook.com/TurulBucurestiuluicuBicicleta
http://www.7advertising.ro/tbb.html

Vezi Comentariu (1)
  • Exista o mica mica mica problema in parcul din jurul Politehnicii. Prezenta masiva a cainilor comunitari. Traseul de mai sus este unul extrem. Grija mare!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − 2 =