Acum citesti
Patina Ceramicspeed OSPW X

Dacă nu te-a luat prin surprindere prețul unui schimbător de la SRAM, atunci stai pe fază căci cei de la Cermaicspeed tocmai au lansat o nouă patină.

Ceramicspeed OSPW X – Detalii

Ceramicspeed este cunoscut pentru componentele destinate transmisiilor care punctează la un nivel înalt de performanță. Așa că nu este o surpriză această lansare a patinei OSPW X, care este compatibilă cu noile schimbătoare SRAM.

Este disponibilă în două culori, negru și argintiu, iar prețul de achiziție al acestei patine longevive este de 579 euro.

  • Comatibilitate cu schimbătoarele – SRAM XX SL / SRAM XX / SRAM X0 / SRAM GX 
  • Culori – Negru și Argintiu
  • Greutate – 110 grame
  • Preț – 579 euro

Denumirea OSPW (Oversized Pulley Wheel) vine de la rotița cea mare care are 20 de dinți, pe când cea de la SRAM are doar 16 dinți. Datorită diametrului mai mare al rotiței, lanțul este mai tensionat și nu mai există frecare, prin urmare vei avea mai multă viteză în final.

Cu toate acestea, rularea mai ușoară nu ar trebui să fie principala caracteristică a rotițelor. Acestea sunt costruite în jurul unui corp închis din aluminiu, în timp ce dinții sunt confecționați dintr-un material special. Astfel ansamblul este silențios și durabil.

Adevartul punct culminant se află în capacul de praf al rulmentului. ADR (Active Debris Remover) se numește sistemul care păstrează curățenia în interiorul ansamblului. Canelurile fine din jurul capacului rulmentului sunt responsabile pentru acest lucru, prin care murdăria ar trebui să se îndepărteze de rulment atunci când virați spre exterior.

Datorită acestui design, rotițele Ceraimcspeed OSPW X ar trebui să aibă o întreținere extrem de redusă și durabile. Greutatea structurii inclusiv a rotițelor este de 110 grame.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + 1 =