Acum citesti
Parteneriat Atherton Racing – Shimano

Shimano ne informează astăzi, că parteneriatul cu Atherton Racing va continua pentru următorii trei ani. Încă din 2008, Atherton colaborează cu Shimano pentru componentele de Downhill și Gravity.

Atherton și-au adus de asemenea o contribuție majoră în conceperea și îmbunătățirea gamelor Shimano Saint și Pro Components. Iar în ciuda tranziției în 2012 de la Commencal la GT, Atherthon Racing au rămas fideli brand-ului japonez. Dan Brown declară că este foarte mulțumit de extinderea colaborării, mai ales că este vorba de parteneri de încredere.

Manabu Tatekawa, marketing manager la Shimano a declarat: „Împreună cu Atherton Racing, suntem capabili să creăm produse solide, inovative și cu un design răpitor pentru scena Downhill-ului și a Gravity-ului. Ei testează produsele Shimano imediat în competiții și ne oferă un feedback foarte detaliat. Pentru că Atherton Racing domină sporturile extreme (peste 50 de victorii și mai multe titluri mondiale), ei chiar solicită extrem componentele noastre.”

via Shimano

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × two =